Althea Milk Peel Cream Mask Review

Haluuu pulissss... Ehhh halu hampa2 semua. Nak tanya... Ada yang suka pakai mask tak kat sini? Pernah tak pakai mask berasaskan susu? Kalau tak pernah, hampa kena teruskan membaca di sini.



Untuk pengetahuan hampa semua, Althea da mengeluarkan mask depa sendiri yang bernama Althea Milk Peel Cream Ma…

Althea Petal Velvet Sunaway

Haiiii hampaa semua. Pejam celik pejam celik dah tengah bulan 11 kan...pastu bulan 12...pastu dah nak masuk 2019. Wah cepatnya masa berlalu kan. So dah plan ke mana-mana ka cuti bulan 12 nanti. Biasanya kalau orang yang bkerja tu bulan 12 tu selalunya time kena clear leave kan takut dah tak boleh c…