Adriana tdoqqqq!!!

ni bukan gmbaq skrg...da tutup lampu dah tp stil duk active smbil stunt sana sini n wat muka chucky dia tu...
ohhh nooo Adriana syg...

tdoq la...
mama n papa nk mengopi sat smbil bincang hal bisnes mama nnt ni...

tolong ya syg...

Cloth diapering....

So hari ni da start bg alAdriana pkai her cloth diapers....bygkan beli pnya ka byk...about 24pieces jgk..strt day she was born aku pkai kn dd (disposable diapers ) ...ye lah satu sbb aku cser...n mmg aku ngaku aku tak ckup kuat utk nk bsuh n change her diapers semua...so I just let my husband bough…

breastfeeding....

cakap psal breastfeeding ni...aku da rasa aku ni da semakin matang..ehh cehhh matang ker?kena la matang....dah ada anak sorg dah pun..xkkan la nk stay mcm dulu2 kot....
oklah back to topics...aku suka angat breastfeeding ni...lagi2 bila si Adriana ni duk tgh nyonyot aku main2 pipi dia...ehhh makin …

Susu ku oh susu ku

Disebabkan space yg makin terhad dlm peti ais mama n aku malas nk kacau peti ice luaq tu...maka 3/4 dr stock susu adriana da ditransfer balik ke penang oleh husband aku yg hensem itu...hikhik..kembang idung la tu kalau baca kan...
Xsangka boleh tahan jugak susu den ni haaa...kena trus think positiv…