Product Review : Garnier Color Natural

Ada sapa2 kat sini yang ada masalah uban tak? Kalau ada..kita gengggg... Stress ok bila selak2 rambut nampak uban merata. Walaupun jenis rambut tebal, and tak nampak pun uban tu.. Tetapi tetap eyes sore bila tengok uban-uban di sebalik rambut yang tebal ni.
Aku memang jenis rambut perang skit. Kalau…

Palace Of The Golden Horses , "Hotel Luar Biasa"

Dulu masa study dekat Melaka, everytime nak masuk Tol Sg Besi tu akan lalu kat area Mines and memang akan selalu nampak la kan Tasik Mines ni. Dan dari jauh boleh nampak kot tersergam indah sebuah "istana" hotel kat situ.

Dalam hati, alahai bila lah nak dapat duduk kat dalam "Istana&…