Seluar Jeans Levi's Missing in Action

Adudu.... 
Stress pikiaq - pikiaw balik mengenangkan ke mana perginya 4 helai seluaq Levi's aku. Dah la 3 tu baru and tak pakai lagi😒😒😒

Ni kes masa pindah tu tak tau dah kat mana letak dia. Yang pasti letak dalam plastik yg vacuum tu. Tapi ntah ke mana. 

2 yang baru tu satu beli kat Perth.. 1 lagi beli hujung tahun lepas kt Sandakan hari tu. Pepaham la size macam aku ni limited nak dapat pun certain design ja yang ada.

Biasa aku amik straight or boot cut ja la kalau Levi's ni. Cutting lain tak sesuai dengan aku. Yang beli dekat Perth tu ada satu offer dari $59 jadi $24.50 sebab less 50%..yang satu lagi $59.. Bayangkan darab 3 baru berapa jaaaaaa. Kat Malaysia harga boleh pitammm. Dapat ja size terus grab tak cakap banyak. Esok pi Busselton pakai jeans baru. Hahahha.

Banyak-banyak jeans aku pakai... Levi's ni sedap la... Xdak la bila dah lama2 pakai meleweh ka macam sesetengah brand tu kan... Dia makin sedappp ja.

Ni pun sedih gila wei.. Yang duk lenjan 2 helai ni macam dah old school gila dah. Tu tak leh jadi kena beli gak satu untuk ganti2 n gilir2. 


Pantas grabbbbbbb and balikkkk. Nasib la kan bila rumah dekat ja dengan mall. 


Yasss gemuk... Sebab tu payah nam cari size. Ni pun bersyukur ada size. Harap2 la jumpa balik Levi's aku yang M.I.A tu 😞😞😞

Ahhhh mulaaaaaaa laaa stress pikiaq tang mana last nampak seluaq tu. Kalau nak kata terbuang tak logic. Sebab aku check one by one kot before buang apa2 kan. Memang kompem terletak dekat mana-mana ni kan... 

Haihhh 
Sighhhhhh
~~~



3 Comments

  1. Kalau pindah, mesti ada je tak jumpa barang. Lagi la kalau kami ni sejenis manusia nomad. sekejap stay sana, sekejap stay sini. Dulu pernah hilang baju kurung,lama cari. rupanya tertinggal kat rumah bujang kawan. dia siap pakai,hehehe.. tak marah pun. cuma tercari2 kat mana

    ReplyDelete
  2. alamak jeans sy best tp lama2 komain meleweh2 almaklumlah murah ahahahahhaa

    ReplyDelete
  3. Kdg2 benda yg kita syg tu la mudah hilang dari pandangan. Dah puas cari tp x jumpa2. Pernah alami brg kesygan x jumpa. Last2 beli lain. Abam Kie folo blog alia deh? Tq.

    ReplyDelete

Post a Comment