PG Mall Birthday Sales

Sedar tak sedar dah nak habis bulan 6 kan. Haihhhh sat ja rasa.... 3 bulan ni something yang lain kan. Mana taknya, sepanjang MCO ni macam-macam fasa yang kita semua lalui. Ada fasa MCO diperketatkan, ada fasa MCO dilonggarkan dengan bersyarat dan macam-macam lagi.

And macam-macam jugak skills yang kita dapat sepanjang dekat-dekat 3 bulan MCO ni kan... Ada yang dari x boleh baking.. Jadi terer.. Ada yang tak reti masak jadi reti masak dan sebagainya. Tak kurang gak dari tak reti shopping online jadi terer shopping online. Hahhahahah.

Kali ni aku nak cerita pasal satu platform online shopping yang best iaitu PG Mall. Kalau hampa nak tau, dekat PG Mall ni hampa boleh shopping macam-macam keperluan hampa. Tambah pulak sekarang ni depa buat macam-macam promotions. 



Ok la so kalau nak tau apa tu PG Mall, mai sini kami nak cerita sikit. PG Mall ni adalah salah satu online portal shopping di Malaysia, which is locally based in Malaysia. Kiranya diasaskan di Malaysia la. The one n only local E - commerce in Malaysia. PG Mall ni has been established since 2017 which made them super trusted. PG Mall menjalankan concept ConsuMerchant di platform perniagaan online mereka. 

And now good news, sempena dengan Birthday PG Mall from 29th June till 5th of July depa nak buat Birthday Sales. Woot woot. Dengan minimum spend RM50... hampa dapat 10% off dan dengan minimum RM100, korang dapat 20% off. Perghhh banyakkkk takkkk??? Bestnyaaaa weiii. 



Not only that, PG Mall also offers free shipping to new customers with minimum purchase of RM30 and for existing customers at minimum purchase of RM60. Wowww kannnn.... Menarik sangat offers dia. 

Bukan setakat free shipping ja... PG Mall pun ada buat Super Deals serendah RM0.99. WOWWWW sangat kan.. Beli brg tak sampai RM1 kot. Ada juga special lucky draw  prize untuk top referral. 
Antara hadiah untuk Top Referral ni adalah:

1st prize :PG Gold 1g
2nd prize: C-wallet RM100
3rd prize :C - wallet M50

Syarat dia pun simple ja.. Just share referral link masing-masing supaya kawan-kawan shopping di PG Mall  and we can stand a chance to be a winner. 


Tak cukup dengan tu, PG Mall juga ada buat 
Daily FB Live Deals, cuma perlu tonton and boleh join Lucky Draw eveyday untuk jadi pemenang. Hadiah untuk lucky draw Daily FB live deals pulak 0.5g gold dan juga C-wallet. 




So jom hampa kita pakat-pakat standby 29hb june sampai 5hb june ni. Boleh kita pakat-pakat shopping barang keperluan dekat PG Mall dan join PG Mall Daily FB Live deals. Jangan lupa pi kat PG Mall

About

PG Mall
https://pgmall.my/

Instagram:

PGMall.my

https://www.instagram.com/pgmall.my/




#PGMALL #onlineshopping #shopping #Malaysiano1ecommerceplatform #ecommerceplatform #shopnow #shoponline #PGMallbirthdaysale #PGMallbirthdayparty #PGMallCrazySale


0 Comments