Positive Influenza

Sebenarnya lately ni tersangatlah lemau nak update blog. Bertambah lemau lpas balik dari CH hari tu demam and tak sehat. Dah tak sehat..berlarutan sampai banyak hari pulak tu... Mula lah hati dah tak sedap.
Tak pernah rasa selsema n batuk seteruk tu.


Satu family pulak tu demam. Tapi yang positive influenza aku dengan Aishah ja. Tapi yang peliknya, aku kena influenza B n Aishah kena influenza A. And yes influenza A lagi teruk and kuat dari influenza B ya. And influenza A is known  as H1N1.


Tak pernah seumur hidup kena neb.. Tiba2 mai kena influenza ni terus kena neb. Yas ada bronchitis skit due to this influenza. 


Bosan oiiii. 


Kingdom of isolation.. And it's look like I'm the queen. 


Cepat la baik dik oiiii.. Mama dah ok niiii... Bday awak dah nak dekat... Nanti sehat kita pi tengok Frozen ya. 

Dari Sabtu hari tu admitted dekat Gleneagles Penang ni. Harap2 la ta kena admit lama kan. Dah lemau aku rasa ni... 

Len kali la aku cerita panjang lebar pasal kenangan kena influenza ni ya. 

2 Comments

Post a Comment