Cara Dapat cashback berbaloi2 dengan Shopback

Fuhhh lamanya tak update blog ni kan.
Dah bersawang2 dah ni... 
Tapi tu la better late than never kan... 
Kali ni nak cerita pasal satu apps best ni... Ada yang dah tau psal apps ni.. Ada yang tak tau pun kewujudan apps ni.



Nak share skit cara nak Dapat cashback balik bila shopping atau booking hotel atau ticket flight etc...
Cara dia mudah ja:


Download apps Shopback dekat play store, lepas tu click sini (  https://app.shopback.com/mys?raf=5okWb1) untuk  Dapat cash RM5 dalam account. 

Lepas tu setiap kali nak shopping, boleh bukak apps Shopback ni dan pi ke :

*shopee
* lazada
* althea
*hermo
* zalora
* agoda
*booking
*Traveloka
* Malaysia airlines
*klook
* Singapore airlines
* Qatar airways
* emirates
Etc


Banyak OK merchants yg join... 

Percentage of cashback depends dengan merchants yang hampa Guna untuk shopping


Nah... Semua buat thru dis app... Baru ha hari tu withdraw.. Ni dah ada cash lain plak... Kaching2 kan


Selamat mencuba shopping di Shopback and earn some money back

Yang Bestnya lagi contoh aku pengguna tegar Agoda kan... So aku Dapat 2 cashback. Dari Shopback Dapat.. Dari Agoda pun dapat.

Tengok kat atas tu berapa banyak dah Agoda cash yang aku kumpul. Cuma beza ya Agoda Cash ni aku xleh withdraw dalam bentuk cash.. Tapi kena spent amount tu utk stay kat mana2 hotel thru Agoda. And ada amount yang ada expiry date dia. And bg baru2 ni pun ada guna Agoda Cash utk stay dekat hotel.

So hampa jangan lupa ya install Shopback to win cashback OK. Nak Dapat RM5 dalam account free2 n buta2 ja sapa nak bagi kan.. Jangan lupa click dekat SINI

0 Comments