Khasiat Bayam Brazil dan Cara Tanam Bayam Brazil

Haaa tu diaaa... Mai mood rajin nak blogging... Semua dia nak tapau... Alahhhh kasik la chance sat kannn... Time ni la nak rajin kan... Sambil2 dengaq lagu Backstreet Boys.. Solat Zohoq dah.. Tunggu satgi nak pi hantaq mengaji plak.. Sambil2 duk golek kita blogging la...

OK la nak cerita skit pasai …

Tips Simpan Daun Kesum dan Pudina Kekal Segar.

Assalamualaikum



Kali ni nak share pasal satu lagi tips penyimpanan daun kesum & daun Pudina supaya kekal Segar dan fresh.


Kutip sayuran di balcony. Yang daun bayam Brazil tu dah selamat buat lauk dah. Yang dua lagi tu banyak sangat so kita simpan yek. 

Tips aku sennag ja... Korang bersihkan Elo…

Resipi : Steam Chicken for Nasi Ayam Hainan

Assalamualaikum

Lama gila x update blog.. Dah smnggu blog ni krik2... Hahahha... Minggu lepas giat sangat kan.. Minggu ni kurang produktif almaklum lahhh.. Hati ni asyik nak pi bercuti ja... Hakhaktuihhh...

Dalam serabut2 minggu ni bermula sebab low blood pressure hari tu.. Maka start dari situ la …

Chu Chu Ikan Bakar di Vouk Hotel and Suites

Assalamualaikum

Cuti sekolah tak lama lagi kan... Sat ja dah nak hujung tahun. Sedaq tak sedaq dah nak masuk 2020. Tapi tak nampak lagi kereta terbang.. Hahahhaha. OK lawak hambar­čśť

Ada yang plan nak mai berjalan2 kat Penang dak? Kalau ada... Mai nak habaq kat hampa... Vouk Hotel and Suites Penang …