Impromptu Pincic with kids

Selalu orang cakap yang tak plan ni selalunya best kan. Haa yang ni lah yang jadi masa husband aku pi reja Sabtu hari tu. Actually kaki 3 beranak keluaq pi makan ja pun.

Lepas tu, ntah macam mana time tu aku rasa sangat2 serabut. Ya Allah susah nak cakap feeling aku time tu. Dengan duk declutter baju2 kat rumah tak abih2. So aku macam nak take a break la pi tengok laut dekat Bagan Ajam tu. Dapat tengok sat pun jadi la kan. Aku memang macam ni.. Kalau rasa serabut.. Dapat tengok laut skit pun dah ok.Tak plan pun nak lepak pantai Lama2 sebenaqnya.

But here we were....


Mula2 duk dalam kereta ja kt tepi hiway ni tengok laut jap. 


Ntah macam ni tiberrr ada dekat sini pulak. 


Parking keta kat area RNR Bagan Ajam tu. Dapat port baik punyaa


Melenggak dengan Ecah sat. 


Impromptu sangat2.. Apa pun xdak. Nasib tikaq ni memang spare dalam keta siap2 kan.. 


Kemain syiok la sbb dia la duk mama.. Plissss.. Plissss


Enjoying the view




Ni kan berani lain mciam tau. Eii geram betui dengan mek sprang ni. 


Tengok tu. Tak puas hati selagi x jejak pantai. 

Dekat sejam jugak la kami lepak dekat tepi pantai tu. Bila dah lepak tu.. Untuk esok ya tu terus ajak laki den pi picnic mandi laut pulak. Bila lagi kannnn... 


Naik2 keta.. Pengsannnnn... 
Baru tau erti penat kannnn. 

Apa pun.. Kami 3 beranak sangat2 enjoy walaupun secara slumber.. Apa makanan pun xdak.. Lepas ni boleh buat lagi. Agak2 malas.. Tapau ja apa2 untuk makan dekat tepi pantai kan... 
Seronok bila buat outdoor activities dengan anak2 dekat luaq ni. Nampak la depa pun enjoy sangat. 




2 Comments

  1. hahahah ecah!! awat berani sgt. nmpk hidung anena mancung gituu

    ReplyDelete
  2. Seronok tengok depa dua beradik..eh gaduh tak berdua tu?

    ReplyDelete

Post a Comment