THE ASIAN MASH-UP' DI ROYALE CHULAN PENANG

Assalamualaikum hampa semuaaaa
Sehat ka dak tuuuuuu... Ada dak kat sini org2 Penang or hampa yang plan nak mai bercuti di Penang dalam masa terdekat ni?
Kalau ada apa kata hampa try pi Buffet dinner dekat Royale Chulan Penang yang best ni.



Bertemakan The Asian Mash Up, Royale Chulan Penang membawakan hampa makanan2 fusion dari Asia. Nak tau apa yang ada dalam list makanan The Asian Mash Up ni? Jom kami nak tunjuk dekat hampa apa yang Royale Chulan Penang sedia kan untuk hampa.


Pencuci mulut




Aneka jenis kek


Pencuci mulut yang walaa


Yes pencuci mulut lagi guys. 


Lagi2 pencuci mulut. 


Here comes the menu2 utama:


Char kueytiaw | pasta sambal sotong 



Aneka nasi berperisa
Nasi tomato  | nasi beriyani | nasi dalca | nasi hujan panas



Aneka lauk pauk yang sedap2. 


Fuhh udang tuuu❤️❤️❤️


Kambing golekk... Fuhhhh


Seafoods... Nyummmyyy. 

Jom tengok selection dekat APPERTIZER pulak. 


Kangkong sotong tu win. Sedap okkk. 


Major loves for the salads selection. Makan pulak dengan seafood tu kan. Memang terbaikkkk. 

Let see, what I ate that nite. 



The plate that comes with my copyright content is mine dengan salads and kambing dekat tepi tu. Yang depan2 tu belongs to kak sha. Hhahaah. Buat kenduri la kami


Thanks Royale Chulan Penang for having me. 

For those interested to have dinner here, meh aku bagi tau details pasal dinner ni OK. 


Every Friday from 5th July 2019 onwards

Sri Tanjung Cafe
6.30 - 10.00pm
RM75.00 nett (adult), RM50.00 nett (senior/child)

1 senior eats for free with every 2 paying adults

Laman sesawang

Facebook

Instagram

UPDATE 

Bersempena bulan kemerdekaan ni, Royale Chulan Penang buat promotion cuma RM60 nett. 




So hampa tunggu apa lagi.. Jom la pakat ramai2 kita terjah Royale Chulan Penang guys. 






0 Comments