Re-set Perniagaan Anda di Himpunan Usahawan Terbesar Kepala Batas


Assalamualaikum hampa semua, 

Ada dak kat sini readers blog aku ni yang terdiri daripada hampa2 yang buat business tapi dalam fasa tepu atau terasa demotivated? Kdang2 kita orang berniaga ni ada satu masa sales tu rasa macam tepu and stagnant sangat dia punya sales tu. Nak buat macam mana pun duk rasa tepu ja, so aku rasa hampa orang yang patut join ni bersama aku ni. Tapi kalau hampa yang baru berniaga pun nak pi join takdak masalah pun sebenarnya. Lagi bagus kot. Ni secara tak langsung akan menambahkan networking hampa juga kan. 

Jom kami cerita serba sedikit tentang Himpunan Usahawan Terbesar Kepala Batas ni;



Adakah anda ingin menjadi peniaga yang berada di takuk lama? Atau anda ingin menjadi usahawan berjaya dan ingin mempunyai empayar perniagaan yang besar? Berbelanja tanpa risau baki dalam akaun bank?

Jika anda mahu ubah diri anda, perniagaan anda dan masa depan keluarga anda, jangan alpa lagi. Segera sertai kami di himpunan ini. Pelbagai tip mudah lulus pinjaman (perniagaan), tip menaikkan keuntungan, tip jaringan perniagaan (networking), pemasaran cara baru dan banyak lagi rahsia daripada pakar-pakar perniagaan. Himpunan ini akan dihadiri pakar-pakar perniagaan yang telah berjaya mengubah ramai nasib usahawan-usahawan lain. Anda penentu masa depan diri anda!




APA YANG ADA DALAM HIMPUNAN INI?
Seminar Re-SET Perniagaan Anda! - seminar istimewa yang menampilkan pakar-pakar perniagaan khas buat peserta himpunan.
Rangkaian / connection dengan usahawan lain (5,000 usahawan! - SANGAT PENTING untuk kembangkan perniagaan anda)
Harga pendaftaran yang SANGAT RENDAH - RM12 bagi pendaftaran awal. Harga asal RM50. Diskaun lebih 75% !
Karnival Food Truck
Hadiah-hadiah menarik untuk dimenangi !




HIGHLIGHT:
HARGA PROMOSI Hanya RM12(Harga asal RM50). Diskaun lebih 75% bagi pendaftaran awal.
Barisan speakers dari pakar-pakar perniagaan yang sangat berpengalaman dan tidak kedekut ilmu.
Tiada kos tersembunyi.
Sila rujuk poster kami atau hubungi kami untuk maklumat lanjut.

TIDAK MAHU BERSESAK?
Kami beri anda peluang menjadi VIP !
Dengan tambahan hanya RM18 dari harga tiket normal, anda akan dapat VIP ACCESS. Tempat adalah sangat terhad untuk VIP access.
Kaunter pendaftaran khas. 
Laluan masuk khas
Tempat duduk khas & berhampiran pentas
Harga yang ditawarkan ialah harga promosi untuk waktu terhad RM30 SAHAJA (Harga asal RM100 - Diskaun 70% !).


VIDEO TESTIMONIAL PESERTA:

IG @forbrixgroup






BELI TIKET ANDA SEKARANG!
Jangan tunggu lagi
klik link untuk membeli tiket sekarang:  http://bit.ly/2WEU2KY

Sebarang maklumat lanjut boleh hubungi:
FORBRIX CONSULTANCY (002723655-X)
|  017-5755763  | 019-6507587  | 013-4359271  |
enquiry@forbrixgroup.com

IG @forbrixgroup

0 Comments