Food Review : Burger & Lobster Genting Highland

Assalamualaikum hampa semua. 

Kali ni nak cerita pasal Burger & Lobster, Genting Highland. Dah lama gila pi. Tapi dari tak cerita langsung.. Baik aku jot down here and simpan buat kenangan kan. Kalau tak silap ni cerita tahun lepas bulan 8 or 9 macam tu la. Fuhh lama dah kan. Tapi xpa la better late than nevaaa gitu haaa. It was my second time actually. 


Dah tak payah nak pi London dah. Genting Highland pun hado ahh. 


Menu dia simple macam gini ja ha. 


Husband was choosing what to have that time. 


Lobsterssss... 


How it looks like in the restaurant. 


Gettin ready for the meal. 





Sedap.. The lobster ni macam ala2 masak masam manis like that. Ni makan dengan bread tu. Bread tu nanti cicah dengan kuah lobster ni pastu ngappp. 


Close up skit. 


Burger yang aku order. 


Nyumss





Request medium well. 


Aftermath. Hahahhahah. Dasyat dakkkk. 

My rating:
4.5/5.0

My comment:

1. Masakan untuk lobster dia sedap. Aku suka. 
2. Burger dia pun sedap. 

Akan repeat? 

Not sure. Sebab dah dua kali makan kan. Lagi pun bukannya dekat and bukannya murah. So dua kali pun dah OK kot. Yang penting kalau hampa mengidam nak makan Burger & Lobster tak gaduh la nak pi London dah pun.. Genting Highland pun hado noks. 




7 Comments

  1. burger loobster wow..menarik kena makan sekali dalam seumur hidup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Burger tu burger daging dear๐Ÿ”๐Ÿ˜‹ tpi sedap jugak

      Delete
  2. Burger dia.. Tinggi aih. .
    Siap kena pakai apron

    ReplyDelete
  3. Tak payah cakap rege sis dah tahu bila tengok lobster dalam akuarium tu. hahaha. Lazat nau makanannya pun. Kedai punya signage mewah hanaq hang. Sesuai sangat bercinta sambil makan lobster. Hehehe

    ReplyDelete
  4. Waaaaaaaaaaahhhhhhhhh burger lobster dasyattt nau .
    Nampak pon menarik.. Dapat makan sekali seumur hidup pon xpe lah. Tak pernah merasa lagi ni. Sambil jenjalan rodna genting boleh la singgah ngap sekejap kan. Skli skala ber lobster hehehehe.

    ReplyDelete
  5. Melihat pada harga memang botak kepala. Tidak hairan jika ia mahal . hehe. Terima kasih share review dan lokasi di mana.. #sempoi~ hehe

    ReplyDelete
  6. WAH nampak sedap semua ni... dah macam kat oversea plak tu... best2!!! Tq utk review ni.. boleh lock location ni.

    ReplyDelete

Post a Comment