Jom declutter and menderma di Women Centre for Change, Penang

4:05 PM

Hai kali ni nak bagi tau Sapa2 yang tengah obses duk Konmari bagai tu. Kalau duk pening nak declutter macam mana.. Salah satu ya by giving away items yang hampa dah tak boleh pakai and tak pakai. 

Dari kita duk buang and end up kat landfills adalah lebih elok kita derma kan for charity. Pahala pun Dapat kan. 

So kali ni untuk orang-orang Penang yang nak menderma barang-barang hampa, boleh la berubat demikian di Women Centre for Change (WCC) yang terletak di Burma Road. 


Women’s Centre for Change (WCC) helps women and children who are abused, raped or sexually assaulted. Get face-to-face, telephone and email counselling, temporary shelter and legal advice. 
All cases are confidential and free of charge. 
Women’s Centre for Change (WCC) for counselling and free legal advice. 
241 Jalan Burma, 10350 Penang
tel : 04-228 0342
email : wcc@wccpenang.org
hours: Mon to Fri, 9am to 6pm
wccpenang.org

Terima kasih

You Might Also Like

0 comments