Birthday Celebration for Hubsie

Simple celebration for hubsie..
Awal2 lagi memang plan nak berbuka dekat Ixora Hotel ja. 

Tapi bila hubsie kata nak makan dekat Tao aku cakap tak payah la. Aku da booked dekat somewhere2 ni.

Awal2 tu dah wasap adik ipar aku untuk join dekat Ixora Hotel. Mintak dia tolong beli kan kek. Kecik pun jadik lah.. Sekali Haa nala punya besaq kek Secret Recipe teruih. Abih bapak budak kena tiup lilin bagai.

Aku memang xdapat nak beli kek sebab satu hari aku duduk dengan laki aku. Kebetulan pi rumah dekat Batu Kawan tu untuk claim deposit untuk renovation process. So bila dah ni memang takdan la kan nak curi2 pi beli ka apa ka kan.


Tahun ni Ixora Hotel tak panggil kita review kan. So kita pi makan sendiri ja lah. No hal bebeh. 


Dah tua2 ada surprise untuk dia. Boleh pulak hujung2 Adriana bocoq rahsia nk makan kek papa. 


Cuba tengok Muka Ecah tu... Hahhahaha
Geram tengok diaaa a... 


Tak menyempat ja Si Adriana ni kan. 

 To my husband, 
Heppy birthday.. Semoga dimurahkan rezeki oleh Allah. Semoga dipermudahkan segala urusan dalam mencari rezeki untuk kita sekeluarga. Dan semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik untuk u. Me n princesses love u so much... 


Komen aku tentang Buffet Ixora Hotel kali ni... 

Makanan sedap especially masak lemak pucuk paku n masak lemak ketam dia. Ayam percik pun sedap walaupun macam agak pelik sebab kaler dia hijau. Team hulk kt Ixora Hotel ni. Hahhahha.  Aku tmbah nasik dua kali walaupun amik nasik sikit ja.. Tapi aku rasa aku kena gak tmbah sebab lauk dia sedap.. Hahaha

Cuma dari segi lain, Buffet spread agak tidak tersusun. Aku agak missed out sambai part n kerabu part sebab depa letak jauh skit dari spread lauk pauk. 
Hopefully pihak Ixora Dapat perbaiki dat part. Others than that, ada corner playground dekat hujung for kids to play. Yang ni memang totally good. Takdak lah anak2 hampa yg besaq n cerdik tak reti duk diam tu duk mintak gadjet ja kan. Memang terbaik and memahami betui. 

Oklah.. Dats all. Bebeh






1 Comments

  1. semoga bahagia dan berkekalan hingga ke akhirnya.

    ReplyDelete

Post a Comment