DIY kolam di rumah

Ok lah. Hari ni nak share skit.

Aku terjumpa ni dekat fb ada orang share and orang yang share tu pun jumpa dari fb orang lain. So kalau tuan empunya gmbar ni baca ni minta halalkan ya. Semoga perkongsian ni bermanfaat kepada orang-orang lain yang minat nak buat kolam tapi dengan bajet yang minimal.

All u nid is this water tank!



Tampal waterproof wallpaper ke dalam tu? 😘😘😘

Cover dengan buat stand kayu tepi-tepi dia


Amcam?



Siap dah. Kalau aku.. Nak me time lepas bath bomb seketul there u go.

Best gila mcm ni kannnnnn. 

So korang yang rumah landed and plan nak ada 1 boleh la buat mcm ni kan. Tapi kalau dapat tank yang jenis segi empat tepat tu lagi best kan.... 


5 Comments

  1. Wowwww..cantiknya kolam ni. Kalaulah rumah sis besar bolehlah tiru cam gini..tapi masalahnya rumah kecik so mampu tgok je le..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Memang cantik gila diy kolam ni. Kalau rumah luas memang boleh buat .Kalau rumah tak luas sangat boleh buat juga tapi terhad sikitlah ruangnya kan .Nak juga buat diy kolam kat rumah nanti

    ReplyDelete
  3. Wahhh kreatif betul. Boleh tiru ni idea dia buat kolam macam ni. Best hari2 dapat berendam

    ReplyDelete
  4. Hari tu baru ank Mouse mommy minta nak buat kolam renang kat rumah, sy ckp biar betul. Nampaknya mmg blh jadi ni. Mohon nak share link ni kat mouse papa ni.

    ReplyDelete
  5. menarik nihh..blh la buat..bajet x ribu2 sangat kot..hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment