Claigio LED Magic Eye Patch

3:52 PM

Haluuuu...
Nak tanya... Ada tak kat sini yang risau dengan garis2 penuaan kat muka? Eiii tipu la kalau tak risau kannnn.. Ya dak? So apa yang korang buat untuk pastikan kulit korang kurang wrinkles? Pendek kata apa yang korang buat untuk prevent and combat wrinkles from worsening?
Pening kan cakap pasal wrinkles ni... Dah nama pun pompuan kan.. Haruslah kena pening. Maklumlah penjagaan muka ni adalah crucial kan. Kalau muka berkedut merata dan kusam dari usia sebenar kita pun tak best jugak kan?

And tahukah hampa skin kita akan kekurangan kolagen up to 30% by our age reach 45. Omgeee scary kan ­čśľ. Biasanya bila kita berumur lebih dari 25tahun kulit kita akan kehilangan kolagen semulajadi pada kadar 1-1.5%. So bayangkan lah accumulate by 45 years old kita akan kehilangan up to 30% of our collagen dekat skin kita.

Oleh sebab tu untuk memastikan collagen dekat skin kita sentiasa renewable ada macam-macam cara yang kita boleh try.. And salah satunya adalah dengan Red Light Therapy (RLT) for skin treatment. Haa canggih tak bunyi dia. Canggih kan...






Basically Red light therapy (RLT)  ni ada therapeutic techniques yang menggunakan red low-level wavelenght of light untuk merawat kulit bermasalah seperti wrinkles, parut, jerawat, pigmentation dan juga luka. Sounds interesting kan? Wait until u know the history of this technology fundamentals.

Pada awal 1990 an, RLT ni digunakan oleh NASA untuk menanam tumbuhan di angkasa lepas. Para saintis dalan projek ni mendapati intense light dari RLT or red light emitting diodes (LEDs) ni dapat membantu tumbesaran pokok disamping membantu process fotosintesis pada sel-sel pokok tu. Amazing kan.

Read and near-infrared light telah membuktikan dapat menstimulasikan collagen production which relate la dengan keanjalan kulit dan ketegangan kulit kita. Selain daripada tu, RLT juga dapat mengawal kelenjar minyak di muka kita yang mana boleh menyebabkan muka berjerawat.



Antara sebab lain kena Claigio LED Magic Eye Patch ni kewl gila adalah disebabkan kebolehan dia menghasilkan kolagen pada permukaan kulit dan increase activity fibroblasts with 20 LED Red (600-660nm) wavelength yang sangat optimum for our skin. Hebat tak technology ni? Dan yang paling penting NO SIDE EFFECTS ya.


Cara penggunaan pun senang gila kot. Simple ja.

***boleh digunakan 2 atau 3 sesi (8 minutes dengan auto timer) setiap hari atau lebih 3x seminggu utk kurangkan kedutan di wajah.
Paling best sebab warranty Claigio LED Magic Eye Patch ni 1 year ya with one to one replacement for defects.




Tengah buat treatment sambil dengar lagu and releks2.



Tukar pulak ke sini. Masa pakai tu ada rasa ticklish2 skit kat kulit ni. Tak tau la perasaan aku ka apa ka. Tapi rasa macam skin tengah duk repair dalaman dia. Ehhh...



Dekat smiles lines ni nak kena lebih skit sebab da ada garis-garis halus kan. Kena repair sini lebih skit. Kahkah
For those yang berminat nak dapatkan Claigio LED Magic Eye Patch ni jangan lupa dapatkan di SINI dan jangan lupa masukkan code ALIAOFF  untuk RM30 OFF dan FREE DELIVERY sehingga 28th February 2019 ni ya.

Price: RM279.00 RM249.00


Jom hampa.. Kita pakat-pakat cantikkan kulit dengan Claigio LED Magic Eye Patch ni





You Might Also Like

18 comments

  1. berminat. tapi mahal la plak hu hu hu hu hu....
    kalau rm150 ke bwh, confirm aida grab 1 set.
    memang fungsi nyer menarik. tak perlu la ke spa selalu sgt.
    gajet kecantikan gini dah membantu, kan?

    ReplyDelete
  2. teringinnya nak pakai eye patch ni. airah memang ambil berat sangat kesihatan bawah mata terutamanya. selalu guna eye cream dan eye mask je

    ReplyDelete
  3. WOahh mcm cool je ada laser2 macam tu. Tapi kita takut plak nak pakai benda2 electronik ni kat muka huhu. Stakat krim2 tu berani la lagi.

    ReplyDelete
  4. Kelakar lak kita tengok bila pakai kat muka hehehehe tapi bagus lah kalau ada produk macam ni yang membantuk untuk lingkarang kat mata serta kedut-kedut dimata hehehehe....

    ReplyDelete
  5. Sis dah 49 taun ni..memang risau gak muka penuh dah garis-garis tua..huhuhu. Humm kalau lah ada orang hadiahkan produk ni best gak ni..:D

    ReplyDelete
  6. kena menabung nampaknya, rasa macam nak dapatkan satu juga... suka sangat kalau boleh rawat jeragat.. tak suka jeragat susah nak rawat bila dah ada dekat muka

    ReplyDelete
  7. Cam best jer produk ni. Tapi rasa tak mampu pulak nak membelinya..kalau ada orang belanja benda kan best! huhu..

    ReplyDelete
  8. Looks interesting. I want to give a try too soon.

    ReplyDelete
  9. Alahai.. Comey je benda tu. Kecik je.
    Tapi mampu mengurangkan masalah yang dihadapi ye.
    Harga pun okay la. Boleh tahan.

    ReplyDelete
  10. produk ni nampak handy dan senang nak guna. Berkesan ke? Kalau berkesan, nak cuba beli satu set jugak.

    ReplyDelete
  11. yer laa kan sapa yg xrisau dengan garis penuaan dimuka...kalo boleh nk sentiasa muda...hahahha...tp lumrah kehidupan...elok juga produk ni membantu untuk menghilangkan garis penuaan

    ReplyDelete
  12. Wah menariknya. Sekarang pon eyebag berkilo. Kang ada baby mesti lagi berkilo kilo eyebag. Nanti nak cari lah

    ReplyDelete
  13. selalu nampak jenis lekat je untuk bawah mata ni, sekrg dah ade led..pergh canggih..boleh buat dekat mana-mana dah erk..cas je..ehhee

    ReplyDelete
  14. Nampak mcm best je. Boleh licinkan kulit dan ilangkn eye bag ni. Boleh strt menabung. hehehe. Laki pun nk kene cantik. hahaha

    ReplyDelete
  15. Benda tu kalau letak kat perut boleh buang lemak gak tak? hehe..tak pernah lak nak tgk ada garis penuaan ke idok kt muka ni ha

    ReplyDelete
  16. Mestilaj kita takut berkedut .Risau plak kalau makin tua makin nampak sgt garisan penuaan . Kita pun x sabar nak Cuba produk ni .Menarik sangat .

    ReplyDelete
  17. This is something new. I guess with our advancement in technology anything is possible. :) Girls, ladies and women will be attracted to this.

    ReplyDelete
  18. Best dan rasa macam nak try tapi bila tengok-tengok the price ..eh, agak mahal tapi sekali-sekala kita memberikan yg terbaik untuk wajah kita apa salahnya kan.

    ReplyDelete