Althea's Angel

11:32 PM



Althea's Angels come on..come on..singin with the Charlie's Angel rhytm. Hahaha
I'm officially an Althea's Angel.i'm so proud to be part of this community as you know I saw and join their review from their beginning and how they developed and becoming now. Wewits.



Omgee. Look how generous Althea is! I love u from the beginning Althea! Thanks for this.


Congratulations Althea! You're now THREE!
As part of the angels, izinkan aku menyeru hampa-hampa yang sedang membaca post ini untuk segera terjah ke Althea kerana:

  • Barang-barang kecantikkan dari Korea seperti skin care, make up dsb hampa boleh dapatkan di sini.
  • Dijamin authentic!
  • SUPER FAST Delivery direct from Korea!
  • Diskaun-diskaun yang berpatutan
  • Kalau hampa nak cantik macam orang Korea, hampa pi la beli kat Althea ni sebab macam-macam hadooo. 
  • Comes with cute box!
  • Super nice promo! 
  • Boleh menang trip percutian ke Korea! Nak ke tak nak????

So sempena dengan Althea dah 3 tahun, Althea ada buat contest and prize dia pun boleh tahan best jugak tau. Apa yang hampa perlu buat cumalah share "Birthday Book" dengan caption tersebut berserta hashtag #Altheaturns3. Dengan syarat semudah ni hampa berpeluang untuk memenangi:





Grand Prize: 


Hadiah Utama


AirAsia Round Trip Flight to Korea for Winner + a friend
Oh My Oppa Tour for 2 pax
STARPASS’s The Show x 2 invites
Althea Korean Dinner for 2 pax

Hadiah Kedua:
Samsung S9 x  1 Winner

Hadiah Ketiga
USD300 Althea Shopping Credits x 1 Winner

Hadiah Saguhati 
Althea Birthday Gift (worth USD80) x 10 Winners

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

Oklah, hadiah dah tau kan. So mesti hampa nak tay macam mana nak join kan?
 Jom tengok super duper easy step untuk join contest ni:
  • Shopping- shopping di Althea. Nanti akn dapat limited edition birthday book box + Birthday Book miniatures.
  • Be creative! - buat miniature box according to instructions.
  • Photo time - tangkap gambaq cantik-cantik dengan Birthday Book miniatures!
  • Submit- upload dekat Instagram and tag @AltheaKorea dan #Altheaturn3 #AltheaKorea. Jangan lupa bagitau kenapa hampa nak menang pi Korea jugak tau!
Senang ja kan syarat-syarat dia? So cepat-cepat join tau. Contest bermula 2nd July-31st August 2018, 11.59pm masa Malaysia ok!. Jangan tunggu lama-lama ok!

You Might Also Like

2 comments

  1. Yeay...geng Althea Angels jugak...sep skit...best kan dapat product baru...

    ReplyDelete
  2. Yeayyy.... sep sikitttt sama la kita Althea Angels... suka sgt dgn skin detoxer

    ReplyDelete