Birthday treat

7:02 PM

Hai..saja nak share pasal birthday treat masa birthday hari tu.
Walaupun birthday awal bulan hari tu..and now da nak hujung bulan pun kan..tapi xpa lah kan...
Kira halal la kan..janji ber update.

This year birthday jatuh lagi on weekdays. Huuu biasa la kalau dah nama pun weekdays mesti la sadis skit kan sambutannya.

My birthday is on 3rd July , Tuesday tapi masa 2nd July tu dalam pukul 11 malam macam tu aku baru nak lenakan Aishah ntah tetiba laki aku ngan Si Adriana masuk bawak kek and mnyanyi lagu birthday. Aku cakap eh belum lagi laa... tapi laki aku cakap kena celebrate and ucap awal sebab esok kakak sekolah. Hahahah sadis gila.





Amcam?cun tak kek i? Thank you husband for this cake!

Then keesokan malamnya masa birthday aku tu En Suami ajak dinner dekat Tao Cuisine. Tengah-tengah lapar kan memang sedap la kan nak melantak banyak-banyak kan. Huhuhu. Jom jamu mata ja lah.

















Overall memang Tao Cuisine ni favourite place untuk kami empat beranak. Konsep dekat sini ala carte buffet. Boleh order and diorang buat and makan la sampai lebam. Tapi jangan membazir, kalau tak habis 100g kena cas RM50 uolls. Hahhaha

Yang nak details pasal TAO CUISINE ni boleh la CLICK SINI 

Special thanks to my husband sebab sudi bawak kami semua makan2. Thanks kepada mama yang melahirkan acik ke dunia ni. Thanks jugak arwah abah yang sentiasa manjakan acik. Thanks kepada adik beradik yang sentiasa ada tak kira apa juga keadaan. To anak-anak tq sebab menceriakan hari mama. I'm blessed to have wonderful people around me. God bless u all. Lots of love from me😍😍😍

You Might Also Like

22 comments

  1. Happy birthday awak! Seronoknya kena celebrate birthday. Birthday kita akhir bulan ni..taksabar :D

    ReplyDelete
  2. Happy belated belated birthday! Seronok dapat sambut birthday dengan family kan. Takde hadiah pun takpe.

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday ye.. walau dah terlepas nak ucap.. huhu.. bestnya hubby dan anak ingat date birthday.. siap kek lagu tu.. takpelah awal pun.. asalkan ingat.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday. Moga Allah memberkatiMU dan keluarga, moga bahagia, panjang umur, murah rezeki. Di bawah lindungan Allah selalu. Awal pun ok janji ada yang ingat...

    ReplyDelete
  5. Happy Belated Birthday kakak! Sweetnya cik husband akak, moga semuanya kekal bahagia sehingga ke akhirnya ❤️

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday kak.. yang bulat melekat kat kek tu donat ka ?

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..

    syukur banyak-banyak kerana ada kemampuan untuk makan yang sedap-sedap

    BTW..

    selamat hari lahir dan semoga terus ceria serta murah rezeki

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah manfaatkan usia yang ada kepada perkara perkara kebaikan supaya kita dapat manfaat dan tiada sesalan

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir, semoga Allah berikan ilmu dan hikmah dalam mengharungi kehidupan yang fana ni.

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday awak...!!
    Semoga diberikan kesihatan yang baik, dipanjangkan ukur4, dilimpahkan rezeki yang halal , kebahagiaan bersama family, kengkawan dan sentiasa dalam lindungan Allah. Aamiin

    ReplyDelete
  11. happy birthday alia. sweet yer husband buat suprise dengan kek super cantik tu. sayang nak makan. semoga panjang umur dan murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  12. Happy Birthday, Alia. Your cake looks simple and nice. Love the food that you had too to celebrate your special day.

    ReplyDelete
  13. happy birthday..moga diberi kesihatan yang baik...makanan semuanya nampak sedap2 hehehehe..kek pun sangat cantek!!!

    ReplyDelete
  14. Happy belated birthday. Birthday kita dekat je..akk 1hb..hehehe.
    Bestnya ada yg meraikan..mesti seronok kan 😊

    ReplyDelete
  15. jangan sadis sadis sebab cik suami masih ingat.kalau dia lupa baru boleh bersedi hahah

    ReplyDelete
  16. So sweet of your husband to celebrate birthday with you with a cake and dinner. Happy birthday, Alia. May all your dreams come true!

    ReplyDelete
  17. Happy belated birthday to you. May you stay healthy and happy. The Tao food look delicious.

    ReplyDelete
  18. Happy belated birthday sis. Btw seronoknya ada yang sambut birthday kita kan. Nak2 kalau dr family tercinta

    ReplyDelete
  19. Happy Birthday dear!!It was definitely a nice and sweet moment celebrate with your loves one! The food looks yums =)

    ReplyDelete
  20. Wah..best hubby sambutan birthday..sis anak2 rajin sambutan birthday Mak dia,klu xda bujet sambut kat umah ajer..janji dorang ingat Mak dia heee
    www.keunggulanwanita.com

    ReplyDelete
  21. Happy birthday Alia, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Akak kek tu cantik la. Saiz pun just nice. Hehehe

    ReplyDelete