Jom Menang Voucher Wang Tunai Dengan Lazada Shakin' Deals.

5:02 PM

Hai hampa semuaaaaa...
Sehat ke tuuuu????
So amcam hampa semua dengan puasa? Baju raya, kasut raya, perabot raya..biskut raya semua da beli ke tuuuu????
Kalau belum...tak lambat lagi kalau korang nak shopping dekat Lazada.



Well...well sebut pasal Lazada semua pun tau kan Lazada ni adalah sah satu well know online platform dekat Malaysia ni kan. Aku, mak aku, kakak ,adik and abang aku semua pembeli tegar di Lazada. Beribu-ribu jugak dah shopping di Lazada. Dari sekecil-kecil barang sampai tv 55 inch pun pernah beli dekat Lazada. Puah hati beb.

Ni tambah-tambah nak raya ni. Memang Lazada antara tempat utama aku bershopping. Tambah sekarang ni tengah berlangsung pulak kan Lazada Riang Ria Raya. Seronok sebab sales kaw kaw. And paling seronok untuk raya kali ni Lazada ada Lazada Shakin' Deals.



Kalau korang nak tau..Lazada Shakin' Deals ni macam satu game tau yang dah bermula dari 1st June until 4th June ni. Lazada Shakin'  Deals ni berlangsung dengan kempen Lazada Riang Ria Raya. Siap korang boleh menang  up to RM50 cash voucher tau. Best ke tak best?


Ehhh...tak sabar la tu kan nak main Lazada Shakin' Deals Games ni kan....tapi macam mana ek? Ala senang ja... meh sini aku bagitau macam mana..

1. Download dan daftar masuk ke Lazada App.


2. Kekal di homepage.



3. Shake setiap hari  pada 5.30am, 12.30pm dan 9.30pm!



Dan yang paling best setiap kali Shakin Deals Games ni korang boleh shake sebanyak 5 kali. Wahhhh gituuuu..best ke idok?

Nak ke taknak menang voucher Lazada Shakin' Deals ni korang???? Nak ke taknak..lepak mamak...ehhh nak ke tak nak...voucher Lazada Shakin' Deals ni???

Kalau nak jangan lupa terjah LAZADA ye


Ingat!!! JANGAN LUPA set alarm setiap kali pukul 5.30am,12.30pm & 9.30pm tau...save the alarm plissss!!!

Dan kalau korang menang voucher ni boleh terus guna tau dari 1-4hb June dalam kempen Lazada Riang Ria Raya ni tau. Best ke ta best?
Harap-harap menang voucher ni...i duk target Philip Steam Generator Iron tu..kalau menang best la dapat discount lebihhh skit kannn...
Nak iron baju raya anak beranak yang banyak pun xpenat sangat kan.

Jom korang kita Shake Shake ramai-ramai. Mana tau rezeki kita di bulan mulia ni kan...



You Might Also Like

19 comments

  1. Thanks for sharing this, or I wouldn't have known about it. I can never have enough of shopping vouchers, online shopaholic that I am!

    ReplyDelete
  2. shake shake uolls..tak try lagi shake shake ni..nak cuba la..mana tau ada rezeki dpt baucer RM50..rezeki tu sapa nak bagi kalau bukan Lazada...hehe..sama la kita alia, tmpt feveret shopping online Lazada ni..tak risau nak beli online kat sini sbb dah well-known...

    ReplyDelete
  3. Vavavaa.... Oh my oh my Lazada sale!
    Lagi best kali ni nampaknya. Shake shake. ..
    Yeayyy... Nak menang! Tak sabar nak shake ni

    ReplyDelete
  4. Jommm Shake shake uolls, jom join jom mana tau ada rezeki menang kan mana tau ada rezeki dapat voucher..suka bila Lazada buat campaign mcm ni..eh iklan dia tu memang terbaik wok...

    ReplyDelete
  5. alamak kenapa sama mcam shoppee ini? anyway takpe lazada pun dia punya kempen terbaik! selalu gak shopping dekat sini. ni nak raya nak cari something gak

    ReplyDelete
  6. Cutenyer alahai iklan tu. Hehe....Kempen Lazada ni menarik perhatian. Haaa kena shake shake shake ni. Boleh la cuba mana tau menang voucher Lazada Shakin' Deals ni. Tuah ayam nampak di kaki. Tuah manusia siapa yang tahu?

    ReplyDelete
  7. Beberapa kali juga dapat reminder contest ni tapi selalu terlepas masa nak "shake shake" tu. Haha.. Best jugak kalau dapat menang cash voucher. Ada banyak benda jugak nak beli kat Lazada ni. Hehehe

    ReplyDelete
  8. kelmarin aida shopping kat lazada.
    tak boleh tunggu esok :) sgt penting.
    da dpt pun brg nyer ptg tadi, alia.
    tau la pasal ni. ada klik klik kat page lazada.
    email pun dpt.

    ReplyDelete
  9. Dah dua hari try Shakin tapi masih belum dapat voucher. Alia berjaya tak? Buat geram tau bila shake tapi tak dapat. ahahaha

    ReplyDelete
  10. Nampak jugak org update pasal contest lazada nie. Mula2 rasa eh betul k mudah sgt utk menang nie kn. cuma goncang2 j. Nk join jugak lah nanti

    ReplyDelete
  11. Dah lama tak shopping dekat lazada nih..nanti nak usha usha la barang apa yang best untuk dibeli..kira macam shopping untuk raya la..haha

    ReplyDelete
  12. Rindu pulak nak shopping kat Lazada. Dulu yaya antara pembeli tegar lazada. Tapi sejak ada shopee memang jarang membeli kat sana dah kecuali beli pampers hihi. Nasib baik ada tarikan baru Lazada Shakin' Deals Games. Nak try la nanti :)

    ReplyDelete
  13. Emi dah malas dah nak join benda2 macam ni, sebab kebiasaannya takde luck haha. Tapi emi memang pelanggan setia lazada. kerap shopping kat lazada

    ReplyDelete
  14. Last time I use to buy from Lazada but I cut down as Malaysia has too many exciting shopping platform. I will do comparasion and look for the review before do my purchase. Lazada do offer great deals when come to festival season.

    ReplyDelete
  15. Lazada memang platform online favorite lia . Dah lebih 10 barang beli kat sini . Suka sebab harga Yang berpatutan dan delivery on time . Untuk raya ni x shopping lagi

    ReplyDelete
  16. Oh ok ok i want to try to won the voucher too, there are a few things that i want to buy from lazada too.

    ReplyDelete
  17. Nasib baik baca pasal ni. Boleh standby untuk shake shake shake jam 930 jap lagi. Esok sehari lagi ada chance. Jom try

    ReplyDelete