Jom Menang Voucher Wang Tunai Dengan Lazada Shakin' Deals.

Hai hampa semuaaaaa...
Sehat ke tuuuu????
So amcam hampa semua dengan puasa? Baju raya, kasut raya, perabot raya..biskut raya semua da beli ke tuuuu????
Kalau belum...tak lambat lagi kalau korang nak shopping dekat Lazada.



Well...well sebut pasal Lazada semua pun tau kan Lazada ni adalah sah satu w…

Kenapa aku pindahkan anak aku ke tadika lain?

Assalamualaikum....
Baru sempat nak update blog and nak cerita pasal kenapa aku tukarkan Adriana ke tadika lain...
I'm not gonna tell anak aku ke tadika mana sebelum ni. Sapa yang pernah baca pasal cerita kat mana aku hantar anak aku tadika sebelum ni mesti tau kat mana aku hantar anak aku.

Soa…

Resipi : Kek Batik Mudah

Hai hampaaaa....
Ada kat sini yang suka makan kek batik tak macam kami?
Well kami memang suka kek batik sebab sedap dan senang nak buat.
Kadang-kadang nak beli takut tak kena taste kita...kadang-kadang tengok biskut marienya tak bersalut pun dengan cekelat. Aduhhh tak leh takleh...kena buat sendiri…

Malaysia Baru

Well well...
I'm so happy that finally we be able to speak about our mind.
The New Malaysia...

I was away from home when election happened. Yes I know I dont play my role as a citizen. But at least I know at my place (voting place, Jitra), DS Mukhriz will easily tapau other candidates kot. Komp…

Ramadhan Buffet Dinner Di Eastin Hotel Penang

Assalamualaikum semua
Hai apa habaqqqqq....
Maafkan lah tuan empunya blog yang M.I.A sebab baru ja pulang bercoti bersama keluarga tersayang.

Ok lah, cut it short kali ni nak cerita sikit pasal Ramadan Buffet Dinner di Eastin Hotel, Penang. Bertemakan Warna Warni Ala Kampung, Eastin Hotel Penang me…