Kulit cantik dan flawless dengan Elldora Snow Crystal.

11:09 AM

Kalau cakap pasal kulit ja mesti ramai yang impikan kulit yang sihat dan bebas cela. Macam aku sendiri tak obses nak putihkan kulit sebab aku suka dan selesa dengan my own skintone. Not to bright and not too dark. I just love the way it is.

But what bothering me about my skin is how it get dull  and uneven skintone sometimes. Not enuf sleep can lead to dull skin. My solution to my dull and uneven skintone is by consuming Elldora Snow Crystal.

I'd been consuming Elldora Snow Crystal for almost 3 weeks and I noticed that after 2 weeks consumption my skin start to bright and glow. Yeah the dull and uneven skintone start to go away...wossshhhh like that. Yahuuu.

Please noted that this Elldora Snow Crystal was formulated by a medical doctor. So korang jangan la risau takut terkono dengan lambakan produk-produk ntah hapa-hapa kat pasaran kan. Bahan-bahan yang digunakan oleh Elldora Snow Crystal pun tak.kurang hebatnya tau.


Jom tengok ingredients dalam Elldora Snow Crystal ni ye.




Jom tengok pulak khasiat setiap ingredients yang digunakan dalam Elldora Snow Crystal ni.


Wow. Banyak betul benefits dari ingredients yang digunakan dalam Elldora Snow Crystal ni kan.


My own testimonial.


This is my naked face. I dont wear any makeup foundation on my skin.


Nak make up for daily basis pun senang. Tak payah nak try so hard nak makeup macam sebelum-sebelum ni pun. Kulit pun rasa smooth and moist. Takdak patchy skin yang akan mbuatkan make up nampak bertompok2. So in love with my skin right now. Heeeehuuuuu

Nak amik anak pun tempek 2 way foundation from Mac jer da cukup. Suka wei takdak nampak patchy macam selalu. 

Selain dari rasa yang sedap! Yes..boleh kunyah-kunyah yerr. Rasa lychee tu pun memang sedap. Jarangkan chewable tablet ada rasa lychee. So i guess this is quite rare. Rasa orange strawberry is too mainstream uolls.

Meh nak belanja testimonial consumers lain pasal Elldora Snow Crystal ni ye.





Best kannnn...korang tak mau cuba ker Elldora Snow Crystal ni pulak???

Girls mahupun guys bolehlah try consume Elldora Snow Crystal ni yerrr.



Harga sebotol SC: RM79 Semenanjung/RM82 Sabah Sarawak

Untuk maklumat lebih lanjut tentang produk, harga dan testimoni boleh layari;

Hotline: 019-227107

And dengar-dengar kata pihak Elldora dalam proses mengeluarkan foundation dan skincare mereka sendiri. Wah-wah. Yang pasti foundation dan skincare mereka ni diformulasikan oleh medical doktor dan chemist dalam bidang ni. Tak sabar nak try produk dari mereka nanti.

 
Exclusive sangat kannnn. I liokkke.


Elldora Dermalic Skincare.
Suka sebab non harmful chemicals uolls.




Nota tambahan:

For those yang ada cysts dan penyakit yang berkaitan melibatkan hormon, adalah sebaiknya mendapatkan khidmat nasihat doktor terlebih dahulu sebab Elldora Snow Crystal ni ada kolagen which mungkin tak sesuai dengan korang. Apapun dapatkan nasihat doktor anda.

And bagi mendapatkan hasil yang optimum, jangan lupa minum air sekurang-kurangnya 3 L sehari dan menjaga rutin penjagaan muka yang lain.




You Might Also Like

19 comments

  1. Waaaaah bertambah cantik jelita la hakak lepas ni. Hehehe. Ruby suka produk yang tiada bahan merbahaya. Risau side effects. Thank you kak

    ReplyDelete
  2. wowww berapa lama ya awal amalkan ambik pil ni..mcm berkesan ja

    ReplyDelete
  3. seriuslahh... nmpk beza sebelum dan selepas... makin gebu gebas kulit akk.. hehehe... perisa dia rasa laici sedapppp.... pil ni jenis telan ke atau kunyah kak?

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya ada produk sebegini . Secara tak langsung dapat membantu untuk memcerahkan dan kulit muka lebih tampil bermaya.

    ReplyDelete
  5. hiihih betul la nk makan atau nak apply apa shaja produk kena pastikan selamat. banyak dah produk nak cantikkan wajah cuma kena rajin dan berdisiplin je.

    ReplyDelete
  6. amboi ketara sangat bezanya ya! Makin mulus dan berseri-seri! Kulit muka nampak lebih segar. Apapun yang penting selesa dan mesra kulit, selamat dan berkesan kan. Penggunaan yang konsisten juga amat perlu.

    ReplyDelete
  7. wow. cantik dan flawless ye. mmg nampak banyak sangat beza tu.

    ReplyDelete
  8. Kalau bagi SA ni..mmg cepat la abis sebotol sebab suka lychee...hahhahaha....agak2 sebotol leh putih x .ramai tul yg dpt review elldora ni..jeles kita korang leh cantik2

    ReplyDelete
  9. Sng kan.. makan je.. kulit jadi cntik n flawless

    ReplyDelete
  10. Saya pun suka makan sc nih.kulit nampak cerah.dan yang bestnya jeragat pun semakin pudar. Lepas nih nak repeat order.rasanya pun sedap kan

    ReplyDelete
  11. Bila usia makin lanjut jeragat pun mula menjengah. Memang kena amalkan any supplemen. Moga cantik dari dalam terserlah pada luaran. Makin cantik awak

    ReplyDelete
  12. ok la tu sis. At least kita dah cuba and berkesan. Baru best nak recommend kat orang kan.

    ReplyDelete
  13. Pergh nampak perubahan alia ambil ni. Ni untuk ibu mwnyusu boleh ambik tak ni??

    Bagus banyak kelwbihan produk. Lagipun mudah diambil, kunyah je

    ReplyDelete
  14. wah macam pipi pau betul lah sis alia ni geram wak kita tengok rasa macam nak picit picit je tapi memang nampak lah ketara perubahan kulit tu... nampak macam tomato je cute cute

    ReplyDelete
  15. nampak perubahan kulit wajah muka.. bagus produk ni kalau efek dia benar2 memberi kesan...blh dijadikan testimoni :-)

    ReplyDelete
  16. Wow besntya kakak. Kita memang tengah cari produk macam ni. Maklumlah, usia dah masuk 30s ni kulit jadi kusam la apelah. Thanks sharing.

    ReplyDelete
  17. wah tak makeup pun nmpk muka cantikk...baca ramai bagi feedback positif mkn produk elldora ni..cam best je..

    ReplyDelete
  18. Wahh sure lps ni bertambah tambah jelita youu...jeles akak tau. Lps ni kena gak lah ambik supplement ni

    ReplyDelete
  19. You can definitely see the radiance that the product gives- and I have to say that your skin looks amazing dear. Cheers to the share on the product <3

    ReplyDelete