Ezbuy now list item from JD.com & Mogujie

5:57 AM




Hi have you heard about Ezbuy? I bet most of us has familiar with this shopping platform where it bring usitem from China easily to our doorstep. Not only that they also have US(Amazon), Taiwan based online platform and so the local online store. Pening nak shopping barang oversea? Now you can check on Ezbuy bebeh. BUT let me tell you the latest great news from Ezbuy, not that they list the item from above mentioned, they are now listing item from JD.com and Mogujie.


 Yes lepas ni you all tak payah nak pening-pening lagi nak cari item kat JD.com mahupun Mogujie. Tak payah nak pening-pening dengan chinese character uolls dekat page diorang tu. Nahhh Ezbuy list everything from their store into easy going and English friendly Ezbuy. No need to pening-pening dah lepas ni kan.  Nak lagi senang korang jangan lupa download ja terus Ezbuy apps kat playstore tu. Senang. Dekat apps lagi senang korang boleh pilih prefer dari mana; JD ka Mogujie ka or even Taobao.
Senang ja lepas ni korang boleh compared terus. Cari je seller, sama ada Mogujie atau Jingdong(JD)





Yang ni untuk carian handbag under seller Mogujie.






Sama juga under carian handbag tapi kali ni dari seller Jingdong(JD)



From my own experience bila Ezbuy start listing kan item from JD.com dan Mogujie makin meriah la carian item yang aku nak dekat list tu. Fuhhh berpinau-pinau mata den. Boleh buat pilihan dengan bajet korang and paling best if korang ada akaun PRIME, lagi syiok sebab korang boleh beli item yang berat2 dengan kos shipping yang minima bila korang guan platform Ezbuy ni. Untung wei. Pendek kata, Ezbuy make our life easier gitu ha.
So apa lagi, pejam celik pejam celik tak lama lagi dah nak start puasa lepas tu raya pulak kan. Sempat la kalau korang nak order kelengkapan raya korang thru Ezbuy ni. Nak apa, search aja. Click-click and pay tunggu ja sampai dekat doorstep korang. Item-item dariu JD.com dan Mogujie aku tengok tak kurang hebatnya. Nampak bukan biasa-biasa or cikai-cikai tau. Jom kita survey siap-siap kasut raya, handbag raya dan etc.
Jom, teman aku shopping dekat Ezbuy  sekarang!

You Might Also Like

14 comments

  1. selalu jugak dulu usha usha ezbuy tapi takpernah try beli pun haha. tapi nampak handbeg kat atas tu macam helok ja :p kena pi download app lah ni, senang nak usha usha kat mana mana.

    ReplyDelete
  2. Nama pun ezbuy, tampak memang sangat mudah eh sekarang nak membeli belah secara atas talian. Pernah dengar gitu-gitu je pasal ezbuy ni, maybe lepasni boleh try utk beli melalui ezbuy kan? Servis nya okay ke?

    ReplyDelete
  3. senag dah sekarang semua online shopping jer kan. nak pergi check jugak lah apa yang menarik kat sana. kalau ada promo lagi lah best! :)

    ReplyDelete
  4. Alamak !! Knapa suggestkan pergi ezbuy nie. Nanti adalah org tu spend beratus-ratus kang. Aduii. Brg-brg di ezbuy harga amboi boleh tahan murah. Tu yg meroyan kalau masuk situ

    ReplyDelete
  5. Tak pernah guna EZbuy ang memang jarang beli online sebab mudah rasa tak puas hati. But pada certain baranglah. Senangla EZbuy buat listing untuk memudahkan pembeli baranagn di D.com dan Mogujie. Bolehla bella usha sebab bag dah kena cakar sampai rosak dengan anak meow. Sob Sob

    ReplyDelete
  6. Tak pernah lagi shopping guna platform ezbuy ni. Menarik jugak ye. Hmm boleh dipertimbangkan. Harga dia pun boleh tahan murah. Berpinar mata nak memilih.

    ReplyDelete
  7. Pernah shopping sekali je dekat EzBuy nih.nanti nak terjah lah sebab boleh duk cuci mata beli keperluan unuk raya.

    ReplyDelete
  8. Waah bestnya makin banyak la plihan nak membeli lepas ni
    Pernah beli di ezbuy memang menarikk
    Nak cuci mata jgk

    ReplyDelete
  9. Nama pun ezbuy padan sangat dengan konsep dia. Saya suka bab2 shopping online ni, bukan apa boleh belek item lama2 takde salegirl nak jeling. Haha!

    ReplyDelete
  10. saya bukan kaki beli on9 tapi kekadang kalau lazada buat sales tu tertariklah juga. Ezbuy ni bila nak ada promo ni heheheheh. nak juga rasa pengalaman beli kat sini

    ReplyDelete
  11. Tak pernah lagi try website ni. So far secure tak? sebab pernah ada pengalaman before this.

    ReplyDelete
  12. Yess!! I bought some clothes for mogujie that day, now waiting for my shipment to arrive. All the clothes there are trendy and prices are so affordable.

    ReplyDelete
  13. I do buy Fri. Ezbuy. It takes a lot of effort to read review from buyer as Ezbuy has different suppliers. Price offer is reasonable and quality acceptable

    ReplyDelete
  14. dulu pernah beli a few times kat ezbuy. not bad quality baju yg beli kat ezbuy. tp sesetengah barang tu kita tak paham description yg dia tulis sbb in chinese.

    ReplyDelete