Safi Rania Gold Essence Vs Bio Essence Rose Gold Essence

Haaa gitewww tajuknyeeee....
Takut kita versus versus ni...
Sapa sini peminat Safi Rania Gold Essence? Gimme 5...
Sapa sini peminat Bio Essence Water Essence?
Gimme 5 jugak...
Hahhahahahha

Ramai yang tunggu aku review untuk compared both essence ni kan. Heee ramai kaaa???
Ok la...ok lah...selaku b…

Food Review : Tao Lounge Autocity Juru.

Salam and hai.
Dah lama rasanya blog ni bersawang. As per mentioned earlier I was busy with some family matters. So i need to put on priority to my family first.

Kali ni nak cerita pasal Tao Lounge yang terletak dekat ja dengan rumah aku ni. Ala dekat Autocity je pun. Kalau kentut pun dengaq okey. …

Hiatus

I'd been very busy for past few weeks. My fil was ill. I was busy handling the kids while my husband was doing his best to take care of his father.

My fil passed away last week on tuesday while I was at home with kids. Al Fatihah to my late fil. Can u Imagine rushing from the mainlad to the isl…

Product Review : Maybelline Fit Me Matte & Poreless

Hai...agak ketinggalan kannnn baru nak review Maybelline Fit Me gitewwww. Alaaa better late than nevaa rite? (Brit'ish slangggg plisss)


Will ya Fit Me???!!!

Selalu duk tengok dekat youtube banyak la minah2 salleh duk review best kan... alaaa kita pun sebab nampak macam best ja so apa lagi moh l…

Travelog Phuket: Day 4 , Singgah ke Hatyai

Hai nak cerita pasal sambungan dari entry Travelog / Roadtrip Phuket yang lepas.

Boleh baca di sini.

Travelog / Roadtrip Phuket : Day 3

Hari ke 4 kami pun beransur la nak balik dari Phuket sebab nak singgah ke Hatyai. Yelah, selalunya orang-orang jauh selalu pit stop kat Hatyai la kalau ke Phuket ka…