Homestay Murah Di Kajang @ Danish Homestay, Kajang

10:52 AM

Hai hampa. Ada yang plan nak ke Selangor and stay dekat area Kajang tak? Kali ni mai kami nak cerita sikit pasal satu homestay; DANISH HOMESTAY ni yang terletak di Taman Puncak Saujana, Kajang. Untuk pengetahuan hampa, owner homestay ni tengah buat PROMO KAW2 punya MURAH wei. Promosi sampai hujung tahun ni serendah RM150 dari RM250 semalam.





DANISH HOMESTAY menyediakan:
° 3 bilik ( 2 queen bed + 2 single bed )
° 2 bilik air
° 2 penghawa dingin (master bedroom + living hall)
° water dispenser (hot + room temperature)
° peti ais
° iron + iron board
° tv 32" + astro njoi
° tuala disediakan
° shampoo + shower cream disediakan
° 2 parking persendirian berbumbung








Dan untuk pengetahuan korang,  DANISH HOMESTAY terletak kira-kira;
UPM 20KM
UNITEN 18KM
KOLEJ KOMUNITI HULU LANGAT 2KM
SEMENYIH 12KM
PUTRAJAYA 26KM
UKM 18KM
UNIKL 25KM
KUALA LUMPUR 30KM
McD 3KM
HOSPITAL KAJANG 5KM
HOSPITAL SERDANG 18KM
GIANT, TESCO
NILAI 32KM
SATE KAJANG HAJI SAMURI 5KM

Sekiranya korang berminat untuk menyewa DANISH HOMESTAY korang boleh la directly book dengan ;

EKIN:

Facebook:




You Might Also Like

25 comments

  1. looks clean and chic.. not bad, in kajang.

    ReplyDelete
  2. Sekarang untung mana2 rumah kalau beli tak sewa pun tak apa buat homestay untung juga sebab tengok ada kawan buat homestay. Tengok yang ni kemas cantik cadar warna-warni suka tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..menarik kan homestay ni...
      Kita pun tgh dlm plan nak jadikan rumah kita guesthouse /homestay in future

      Delete
  3. Nampak bersih dan cantik...boleh la simpan details homestay ni kalau ada yang cari...sedara amra akak ramai je yang suka bercuti area2 KL ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..kalau rmai2 better stay kt homestay je kot..rugi kot kalah duk hotel bersempit satu bilik...duduk mcm ni senang haa...spacious gitu

      Delete
  4. kalau bawa keluarga, elok sangt sewa homestay. Senang, muat ramai2 dan boleh masak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul..kalau alia suka jugak bila rmai2 tu nak masak2 makan..lagi jimat

      Delete
  5. Nampak besar. Haritu banyak juga cari homestay berdekatan ukm sebab nak konvo bulan 11 ni tapi tak terjumpa pulak homestay danish. Lain kali mungkin 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee...nx timw boleh try stay kt sni pulak kan

      Delete
  6. Murah dan berbaloi dengan kelengkapan rumah teratur dan lengkap. Untuk family memang sesuai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes..dia tgh promo tu...rm150..instead of rm250..berbaloi2 kot hrga tu

      Delete
  7. cantik dan kemas homestay ni. Harga pon berpatutan dan berbaloi kalau duduk.

    ReplyDelete
  8. Wahh dasyat promo dia buat banyak betul pengurangan harga hahaha keadaan pun bersih je dan nampak selesa

    ReplyDelete
  9. Best kalau pi vacation dengan family kan,tak ada istilah rebut bilik dah. Simple je tapi nampak stylish

    ReplyDelete
  10. RM150 - RM200 satu malam? Biar betul.. waaaah. Thanx for sharing :)

    ReplyDelete
  11. Nampak kemas je homestay ni. Sekarang ni dah ramai jugak yg buat homestay mcm ni..bagus jugak sekurang2nya ada jugak org stay dan ada jugak pendapatan tambahan

    ReplyDelete
  12. Nampak bersih, boleh jimat dan bagus untuk keluarga yang agak ramai.

    ReplyDelete
  13. Ehhh dekat je la dengan lokasi satay kajang. Boleh la sewa homestay kat sini. Sebab kadang memandu penat dari KL. Kalau dapat tidur semalaman. Dah boleh recharge. Sebab satay kajang happening waktu malam je kan. kita jadi driver nak rehat juga. hehehe

    ReplyDelete
  14. Harga promosi tu dah memang terbaik dah. Macam2 ada kot. Dahla lokasi strategik betul. Bagus2 hehe

    ReplyDelete
  15. Menariknya . Kita nak pi selangor next yeAR. Senang kalau ada homesty. Murh dah berpatutan

    ReplyDelete
  16. wa homestay yang colorful. sure suitable for family with kids

    ReplyDelete
  17. Menarik warna cadar dan designnya. Barang-barang pun semua tersusun kemas

    ReplyDelete
  18. Wah homestay nmpk best gila weh. hehe. selasa dan selamat. homestay selalu kalau kemas mmg terbaik lah

    ReplyDelete