Agoda


Friday, September 1, 2017

Merdeka Raya !

Hai...

I guess it wasn't too late to wish every one Selamat Hari Kemerdekaan yang ke 60 and Eidul Adha!



Yahuuuu. So how was your Merdeka Day and your Eid? Yeah, heard that everyone is so freakin happy sebab Abg Jib bagi korang cuti satu hari lagi kan...sayang lew tewww ngan Abg Jib korang tuuuu.

And yes tahniah to Malaysia contigent dapat bolot emas banyak-banyak. Tahniah-tahniah. Abah KJ memang de best la. Ehhhh.

And Eidul Adha will be meaningless if you dont eat daging kurban rite? Aku macam biasa, as usual mesti kena raya both side. Pagi raya kat Penang dulu, and then lepas solat Jumaat tadi gerak balik kampung aku kat Asun.


Aku yang drive sebab boss mngantuk. Haaa jaga la anak kat belakang tu sekali ya


Baby boss first Eidul Adha. Comel tak dia pakai baju kurung kakak dia?


My cousin pulak bagi tulang gearbox. Apa lagi semalam jugak terus masuk dalam PPC. Sat ja dah lembut uolls.


Nahhhh. Selamat da dalam perut ku.


Daging masak campak-campak. Favourite laki aku ni. 

So how was your Eidul Adha? Da makan ka daging kurban? 

1 minggu ni kita makan daging ja lah ya. Habiskan stok daging-daging kurban yang dapat dulu.

Apa pun, selamat bercuti and berehat di samping keluarga tersayang.

Hari ni korang masak apa daging kurban korang dapat tu?




6 comments:

  1. Selamat hari raya aidil adha. Airah lagi la kena kerja musim raya ni.dging qurban pun xdpt nak rasa tsktsk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya airah...
      Takpa airah..airah da berkorban dengan bkerja tu...
      Alala ksian dia tak rasa lagi daging korban...
      Now da dpt ke blum?

      Delete
  2. sedaknyo sup gear box! yummehhhhh! Selamat hari raya sis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap..licin onie..selamat hri raya jugak adik manis

      Delete
  3. Merdeka tahun nie, rasa lain macam sekali... cutinya lebih panjang dan hidangan juga macam2 hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok cuti pjg2 ni...
      Tapi mak2 ni cuti ka tak cuti ka sama ja😂😂😂

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png