Make up Bertunang Blogger Miamor Zafirah By Me

6:18 PM


Ya..seperti yang aku cakap before this. Aku ada amik job make up bertunang untuk rakan & adik blogger aku iaitu si Manis Miamor Zafirah. Untuk make up bertunang ni Zaf request nak natural look.

Kiranya timeless look gitu haaa. Jom tengok pic Cik Miamor Zafirah kita.


Gorjes tak cik adik kita sorang ni?


Alhamdulillah senang nak make up muka Miamor Zafirah ni sebab kulit dia memang sedia cantik and flawless. Macam kulit baby pun ada. Eii geram. Rasa nak cubit-cubit macam duk cubit Ecah.


Alhamdulillah. Yang penting tuan empunya badan puas hati dengan make up i kan.

Hampa yang duk kat Penang and sekitarnya  kalau nak kita make up kan untuk dinner ka, bertunang or any special event boleh la directly whatsapp ya.

0133363775





You Might Also Like

29 comments

  1. Wah ada bakat terpendam ni....good job

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg dulu2 duk make up org juga kak..cuma dah lama tak buat...so skill da tumpul gitu

      Delete
  2. suka mekap2 ni tp x conmfident sangat nak mekap muka orang..biasa main mekap2 dgn anak sedara jer./ekeke

    ReplyDelete
  3. manisnya muka dia ๐Ÿ˜ pandainya kak alia makeup. nanti bolehlah ambik kak alia makeup untuk sha๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai sha..boleh ja sha...kak alia pun org kedah sha...tq sha sbb support akk

      Delete
  4. cantikk.. pandai alia mekap.Keep it up!

    ReplyDelete
  5. simple and sweet, that's what it should be :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah nadia...timeless beauty make up look trend sepanjang zaman gitu

      Delete
  6. Replies
    1. Bisa kok?
      Last time ada amik upah make up org..
      But now da stop..cuma amik kawan2 terdekat sja

      Delete
  7. Cantik, dah nak jadi milik orang dah dia nie.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe...da nak jadi milik org...one step closer gitu

      Delete
    2. Itu la... Nak kecewakan diri, boleh tak hahahaha

      Delete
  8. Waaaah. Hebat make up rupanya... Nanti boleh try jadi MUA pulak ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  9. Wah light light..
    Saya lansung x reti mekap

    ReplyDelete
  10. Boleh lah kita buat makeup class sesama blogger nanti. Heheh

    ReplyDelete
  11. Cantik. lembut dan manis je! i like that :)

    ReplyDelete
  12. Cantik, natural and gorgeous sesuai dengan majlis ye. Memang timeless.

    ReplyDelete
  13. Mucho gracias Kak Lia... lovin it !!

    Heres for you ~
    http://miamorzafirah.blogspot.my/2017/10/sembang-gegurl-e-day-make-up-by-alia.html

    ReplyDelete