Lip & Eye mask from Althea Korea

10:09 PM

Hiiii hampaaaa....
Gewd daiii mate....
Kali ni kami nak cerita pasal lip mask and eye mask from Korea ni.
Macam mana nak beli item dari korea ni?
Dont worry hampa Althea kan hadoooo....
Shopping ja kat Althea. Macam-macam hadooo tauuu.


Lip mask ni dari brand Pure Smile.
Kali ni kami try pakai yang honey punya. Best. 


Ni pulak eye mask dari Ruby. Pun boleh beli dekat Althea ya. 


Pampering time


After toturing session, yes rolling microneedles at my face last night. Yes it is quite famous treatment in Western and some called it Vampire treatment. I have few breaks out at my chin and forehead. Ah benci!!! Later will tell you more in my next blogpost about this "torturing " treatment. And I will share my skin improvement after a week doing this treatment. So stay tune ya.


After wearing that lip mask and eye masks overnight.


I can say that this eye masks do reduce the dark circle n my eye bags. And my lips feel soft n moist. Need to wear the eye masks everyday I guess to reduce the wrinkles n eye bags. Malu mata macam panda wei.


So hampa kalau nak beli jangan lupa usha :


 Nanti dah habis lip mask mat rumah ni. I want to purchase this one.


Siap dapat kotak tu yang tak menahan.

So hampa jangan lupa pi shopping kt Althea tau.

And too Althea, thanks for this lovely gift.





You Might Also Like

10 comments

  1. teringin nak guna yang lip mask tu tapi risau tak sesuai pulak nanti tetiba bibir bengkak hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tau lip mask dia ni...
      So far check ingredients dia xda harmful chemical...so i think it should be ok๐Ÿ˜˜

      Delete
  2. comelnya lip mask tu. kita nak try eyemask tu. selalu tidur lambat, mata dah macam panda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try qiss..memang best sgt2 eye mask n lip mask ni

      Delete
  3. Sis nak try eyemask tu.. Mcm best saja.

    ReplyDelete
  4. best kan shopping kat althea - saya jadi addicted kalau beli kat situ. Terpaksa halang diri untuk hadkan kepada sekali sebulan je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btul sgt2..mmg boleh addict...semua rsa nk msukkn dlm cart๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  5. pakai semalaman eh kak ? bila siang x sepah2 ke ? hahaha ke CT ja gitu sbb tido pun sepah hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok ja...x sepah pun ct...best pkai sbb sejuk2 gitu

      Delete