Dalam duk tak mau shopping...

2:00 AM

Malas nak cerita bila kena rasuk dengan syaitonnn nirojimmmm niiii...

Tapi kannnn....bukan selalu punnnnnn...ehhh


Ni hasil rembatan di Daiso, dalam pada nak tengok-tengok sajiaaa tuuu...dinasihatkan jangan masuk terus sebab banyiak gila syaitonnn dalam ni yang aku menghasut kita suruh beli. Ehh tapi yang aku beli ni semua nak guna tauuu. Bukan la membaziaq katanya...tapi kan Daiso ni kalau pi busuk-busuk pun kena sambaq gak seketul dua kannnnnnn....mnyampeh makkk


Ni dah lama aku berposa tauuuu dari menjadi ahli jemaah cik pora ni....tapi sebab kt Gurney Paragon ni depa reopening lepas reno kan..so saja la pi tengok. Nahhh amik, lagi kena getah. This time pulak alasan senang beli yang mini-mini ni nak angkut pi travel ke Adelaide lepas ni ( ok ni tipu...tapi kot-kot la terbuat-buat beli tiket..hampa tolong doakan ja tau..kot2 jadi kenyataan)


Ni pun sajiaaaa jugak masuk tapi tertry si vanilla ni.....eeeeeiiii awat sedap sangat....
N lagi sekali cari alasan, hand cream kat dalam handbag da habis. Aci kot beli seketoi letak dalam handbag kannnn.

Dan Alhamdulillah lepas kejadian membeli ni, aku tak rasa menyesal lagi sebab tau aku akan guna depa ni semua. Alaaaa, ada kaki shopping kata kat aku..biaq menyesal shopping takpa...dari menyesai tak shopping at the end gigit jari teringat-ringat ( hat ni besa duk jadi sokmo) . Hahahha

Oklah, nanti kami update lagi naa post. 



You Might Also Like

5 comments

  1. Suka jugak yang mini2 tu. Senang masuk dlm handbeg. Kena ajak kakak pegi paragon ni. Tak tahan nengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..yg mini2 ni comey lotey skit....mlas nak angkut yg fullsize2 ni..lgpun beli fullsize ntyah bila tahun nak hbis kan

      Delete
  2. betul latu last tu, kalau dah berkenan, shopping je. nnti balik teringat2..haha..

    ReplyDelete
  3. so lepas ni jgn nk shj2 nk masuk nnti terbeli..hihi

    ReplyDelete