Althea Raya Goodies

2:42 AM

Assalamualaikum...hai hampa semuaaa...
So amcam posa hampa? Stil survive? Me stil survive with a baby koala attach to me 24 hrs to suck up my milk😂😂😂

So, how's the raya preparation so far? Kami baju, Alhamdulillah dah beli dah. Kasut pakai ja yang mana jarang pakai tu kan. Handbag pun sama la juga. Persiapan pun more to anak-anak la kan.

TAPI....nak Raya penampilan harus kena jaga ye dak? Apalah guna baju raya vogue da vassss tapi muka pucat lesi atau sememeh di pagi raya.

Kalau hampa suka dengan look ala-ala Korean actress hampa jangan lupa pi shopping cosmetic n skin care Raya dekat Althea tau.


My two favourite Korean actress. Raya ni buat look ala-ala ni kot.


Untuk pengetahuan hampa, sempena dengan Hari Raya Aidil Fitri ni Althea menawarkan Goodies Raya untuk kita semua. Walaweh.


One gift per customer! Hampa takmau kaaa???


Tak cukup dengan tu, setiap pembelian dengan Althea akan dapat box istimewa bersempena Syawal yang akan datang.


Cantik ja box nya. My favourite color!

Haaa hampa tunggu apa lagi, cepat jom cargass pi shopping kat Althea.

Jangan lupa click --> Althea



You Might Also Like

0 comments