Rindunya dekat blog

7:47 AM


 


Woahhh.. 
rindunya dekat blog.
Macam-macam yang jadi lately ni, so terpaksa slow down a lil bit la kan.
Mintak maaf, ada review yang masih tertunggak. 

Si Adriana baru semalam ja discharge semalam daru hospital sebab demam n jangkitan kuman (pneumonia). Memang menggelabah jugak la bila deman tak kebah-kebah sampai 4 hari kan. Dahla kawasan rumah aku ni zon merah denggi berdarah wei. Gila tak cuak!



Tapi takpa, now she's recovering so fast lepas kena admitted hari tu. Maunya tak kena dripped ayaq, antibiotics lagi ubat lagi. Kalau kat rumah nak suruh makan ubat macam nak ajak gaduh ja. Haiii anak sapa lani? (Anak aku lani..sebab menurun ikut aku tak suka makan ubat kecik-kecik dulu).

Siap malam ni request nak makan ayam lagi..ayam KFC ok...bawak pi foodcourt kat rumah yang ada jual ayam goreng ala-ala kfc taknak! Nak KFC jugak okey!!! KFC..KFC KFC menjerit-jerit dalam kereta taknak turun. Hancur harapan mama hang nak makan chicken chop malam ni nak oiiii. Nyampehhh. Nasib awak baru baik demam ja Adriana oi.


Eeeiii kemain kan...takpa-takpa. Papa n mama bagi chance ja ni. Pasni jangan harap la ye kenit. Tapi sebenarnya, tengok dia lalu makan pun da besar rahmat. Sebab tu apa tekak dia nak makan tu ikut ja. Dekat seminggu kot dia makan pun macam tak makan. Ni pun baru lepas berperang bagi makan ubat. 

Haih la anak. Macam-macam ya kamu ni. Kalau mama aku ada, mesti dia sound haaa tau pun susah bela anak. Bila da besaq, melawan! 😅😅😅 kikiki. Kena setepek. Biasa la ma, aku ni memang. Mama aku cakap A..aku cakap B. Memang macam tu dari dulu aku dengan mama tu. Almaklumlah anak kesayangan arwah abah aku ni😛😛😛

Nanti-nanti kita sambung update blog lagi ye😍

You Might Also Like

4 comments

  1. Alhamdulilah dah makin pulih. tapi memang betoi kan bila anak sebut nak yang tu mesti tak sampai hati nak tolak. ikut kan jugak la huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpa...memang x smpai hati la mama nak menolak nya

      Delete