Product Review : All in One Cleansing Tissue by Lemuel Beauty

5:31 PM

Good news for beauty junkies who love to travel. Wehuuuuu. Lepas ni korang tak payah susah-sudah nak bawak cleansing oil for face, cleansing oil for eyes , for lips , cotton face tissues bla bla bla and the list goes!



Dengan adanya All in One Cleansing Tissue by Lemuel Beauty yang berasal dari Korea ni dah mula bertapak tak kurang setahun di pasaran.  Bertepatan  dengan tagline Lemuel Beauty tu sendiri  iaitu " Convenience Cosmetics in Your Hands"  menyasarkan golongan-golongan mereka yang "sibuk"  atau " busy people" tanpa mengira jantina.




Dengan All in One Cleansing Tissue, korang da tak perlukan:

  • Eye make up remover
  • Oil cleanser
  • Facial cleanser
  • Face wash
  • Toner
  • Essence
  • Moisturiser
  • Eye cream
Apa yang istimewanya All in One Cleansing Tissue ni?
  • Bersifat natural yang lembut dan melembabkan kulit.
  • Dipek secara individual untuk menjamin kebersihannya.
  • Melembabkan kulit dan menyegarkan kulit.
  • Dipatenkan dengan bahan-bahan semula jadi.
  • Fabrik natural
  • Mengandungi Rooibos Essence.
Apa yang istimewanya Rooibos Essence?
* anti ageing
* mengelakkan penyakit kulit
* mengurangkan jangkitan bakteria
* mengalakkan kulit yang sihat
* boost kan immun sistem 
* memperbaiki sistem saliran darah.


Sila abaikan hidung mak buyung yang kembang semangkuk tu ya.


Sekali lap ja. Keluar habis eye shadow, lip matte , blusher semua. And yang paling penting korang boleh tengok gmbar kat atas, muka after guna All in One Cleansing Tissue ni nampak moist and supple ja. Tak rasa kering pun. Oh I'm in love!


3 days challenging task by Lemuel Beauty:


Cabaran 3 hari dari Lemuel Beauty, after 3 days apply All in One Cleansing tissue ni dekat tangan sebelah kanan, korang boleh tengok; tangan yang belah kanan tu nampak lagi moist and cerah. Ye lah, sebab All in One Cleansing Tissue ni ada Rooibos dan bahan-bahan semula jadi lain yang merawat kulit tau. Kiranya disamping membersihkan kulit kita dari kotoran, ia juga merawat kulit kita. 

Haish, tak ke bonus namanya tu. Membersih dan merawat sekali.

So bagi korang-korang yang nak daptkan All in One Cleansing Tissue dari Lamuel Beauty di:



You Might Also Like

2 comments