No matter what....

9:06 PM


Time2 kita rasa down ni ada lagi yang nk mengdown kan kita. Tak kira la yang rapat dengan kita atau tak.

Rasa macam kadang-kadang da immune pun ada. Tapi bila time-time down ni bukan kata-kata macam tu yang kita nak dengar tapi more towards encourage. Rasanya dari dulu-dulu lagi asyik dengar ayat-ayat negative. Sebab tu kadang-kadang aku malas! Sebab aku malas nak buat dosa. Malas nak serabutkan kepala hotak!

Yes...sampai satu saat aku jadi malas!
Kenapa la tegar sangat mulut tu berkata-kata tanpa pikirkan orang lain. Lagi-lagi di kala orang tengah down!


Manusia ooo manusia!
Tak kira la siapa pun engkau...apa pangkat engkau. Be considerate in your words! You'll never know how much the pain someone be holding for so long!


You Might Also Like

2 comments

  1. baru je rasa down hari tu sebab diaibkan oleh seorang blogger ni, sampai rasa nak berhenti blogging tapi nak buat macam mana, we need to face no matter how what, so malas dah nak dengar kata haters ni, just move on and continue our life like usual

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  2. Yunk.. Sabar.. Dan sabar. Meh cini meh Reen hug Alia. Heh :p

    Mulut manusia, memang begitu. Reen faham. Ada masa kita boleh tepis, boleh abaikan, boleh buat tak tahu.

    Tapi ada masa.. Ya Allah. Kata2 itu masuk menusuk jantung hati.

    ReplyDelete