Lazada Online Revolution : Box of Joy

4:50 AM

Baru-baru ni 11-11-16 pakat-pakat kecoh gila kat Facebook, everyone go crazy over Lazada Online Revolution Flash Sale!
Yes tempias dia pi la jugak kat aku ni ha. 


Eksaited bukan main lagi haa bila macam-macam tengah SALES. Haiyooo. Ya Allah, rambang mata oi. Nak sales apa, periuk? action camera? tripod? eh macam-macam sales la ada wei. Sakit hati la jugak kan. Ye lah, nak kena berjimat sebab ada si kecil yang nak keluar soon kan. Tapi of coz la bila tengok barang-barang yang offer tu akan jadi rambang mata jugak. Lagi-lagi part barang-barang baby boo tu. Haihhh


So korang sila SAVE THE DATE ya! Jumaat ni BLACK FRIDAY pulak dah! Dia buat lagi haaa. Marilah kita berhuhu.
Sales dekat LAZADA bermula dari 11-11 hingga 12-12 ye korang!


Box of Joy from LAZADA!
Bila dapat ja parcel ni dari Lazada terus eksaited sangat. Dengan pantas masuk dalam rumah terus UNBOXING tau. Super excited sebab semuanya yang dapat tu semua best-best. Gila tak best macam ni?

Yang TEFAL manual chopper tu dah selamat rasmikan untuk kegunaan di dapur. Memang serius memudahkan ya.


Korang yang nak dapatkan manual chopper tu boleh dapatkan di SINI ya.

Antara yang best jugak dalam box of joy tu Longitech Speaker.


Best sebab Longitech Speaker ni boleh connect dengan smart phone by bluetooth ja. Sound pun best. Dapat ni aku terus berlagak gila dengan laki aku, ye lah selama ni bukan main lagi berlagak dia memekak dengan speaker dia tu pasang youtube. Eleh, aku pun ada lah!

Korang yang berminat nak dapatkan Longitech Speaker ni boleh click SINI ya.


Bagi peminat Nescafe, Nescafe White Coffee Pandan ni memang ada umphhh. Aku yang rasa one sip ni pun rasa sedap. Ye lah, aku kan mengandung so kena kurangkan intake caffein aku. Takut nanti hb low pulak. Masa bancuh kat laki aku tu sempat la rasa satu sip. Tapi serius sedap gak la. Korang die hard fan Nescafe wajib try ya, and boleh click kat SINI ya untuk purchase.


Nampak tak dalam parcel yang aku dapat kat atas ada dapat beg Ola Bola kan? Haa, kalau korang nak gak beg tu boleh la purchase kat lazada dengan pembelian seperti dalam gambar ni. Beg Ola Bola ni da selamat dah guna untuk letak barang-barang berpantang aku untuk balik ke Jitra. Korang yang nak beli Milo and nak dapatkan beg Ola Bola ni, boleh la click kat SINI ya.


Apapun, aku ucapkan selamat bershopping untuk korang semua di LAZADA!






You Might Also Like

14 comments

  1. memang murah, rmabng mata... tu risau nak buka!! nnti smua nak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...nnt ada ja terclick masuk dalam Cart tu haa

      Delete
  2. macamana nak dapat box of joy ni. ramai betul bloggers dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya bloggers yg join lazada affiliate akan dpt box of joy ni..tapi atas budi bicara lazada rasanya

      Delete
  3. tefal tu mmg dari dulu nak beli tp bestlah lazada bagi free hihihi

    ReplyDelete
  4. tefal tu best giler. hahah dah la akak suka masak memasak gituuu.. memang sesuai sangat tauuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg tersangat2 best kak oiiii...
      Sesuai ngn org yg tak suka renyah2 mcm alia ni

      Delete
  5. Hihihi rezeki ni yunk.. Banyak juga barang yang alia dpt.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Da rasmi dah
      Longitech speaker pun da rasmi dah

      Delete
  7. tiap hari bukak lazada..macam tak lengkap kalau tak bukak lazada..hahahaha

    ReplyDelete