Customized Phone Casing

10:11 PM

Zaman sekarang ni zaman semua nak customized kan. Kad bank nak tepek muka family, kad Touch N Go tepek muka sendiri dan tak ketinggalan jugak trend sekarang ni phone casing.

 Takyah cakap orang lain, aku pun antara orang2 yang eksaited nak customized n personalized apa bagai ni.


TARAAAA
Mengabadikan kenangan kami 3 beranak di Cape Leeuwin Lighthouse, Augusta WA.

Untuk pengetahuan, hanya selected phone saja yang available tau untuk customized phone casing ni.

Korang kalau berminat boleh la dapatkan dari Elaine ye



Hubungi terus Ms Elaine : 

019 985 8151


Khas untuk pembaca blog Vanilla Freak korang boleh guna kan CODE AH1001 
untuk tawaran harga RM20 sahaja harga asal RM39. 
Penghantaran Percuma !!
(tertakluk pada terma dan syarat)

Jangan lupa grab cepat2 ya. Last promo 30hb November nanti. Klik banner kat bawah untuk details ya.


Lepas ni da boleh bergaya dengan personallized phone casing korang sendiri la kan. Jangan lupa grab laju2 tau offer ni. Serius korang akan berpuas hati dengan phone casing korang nanti. 





You Might Also Like

12 comments