Cara tukar ATM card maybank melalui Maybank2u

10:15 PM

Hai..
Lagi2 nak dekat due ni lagi la pemalas nak p ke bank..nak p sana..nak p ke sini.
Pastu boleh pulak lupa yang ATM maybank nak kena tukaq oi.

Nak p ke bank?
Heee. Jangan harap la. So apa lagi godek-godek la Maybank2u tu ja lah.
Last minute punya keja oi.

Macam biasa log in ke acc maybank2u korang la kan.

P terus ke Card Management tu ya.

Amik yang kat ATM card tu.

Ok lepas tu korang kena isi address apa semua. Macam biasa kena masukkan TAC num bagai semua. Yang msg ni kluar lepas aku da isi address n masukkan TAC No semua ya. In Sha Allah dalam masa 21 hari korang akn dapat kad baru korang dengan simbol Pay Wave gitewww.

Ok lah. nak p ke dapoq cari makan ni. Lapar la pulak


You Might Also Like

8 comments

  1. Replies
    1. Takdak maybank...bank lain msti byk kosong kosong kosong kannn

      Delete
  2. hari tu masa awai2 dh tukar..tapi buat kt kaunter la.. sbb xtaw leh buat online.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni last2 minit ni mlas la nk p kaunter..kompem ramai...dengan perut gini haa...
      😂😂😂

      Delete
  3. Terima kasih banyak atas info. Saya dah buat ikut step u ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang je kan....
      Tak payah nk ssh2 p ke maybank dah...
      Log in maybnk2u ja

      Delete
  4. ada kad maybank tp dh lupa paswed...lama gila tak beli on9 guna akaun maybank...company guna cimb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa mst aktif yg mna gaji masuk kot tu kan...hihihi

      Delete