Product Review : Homemade Soap by Pulipola Soap

9:00 PM

Kali ni nak review pasal satu produk homemade soap dari Pulipola Soap


Comel ja kotak dia. Actually ada riben...tapi as usual la bila Adriana nampak awal-awal lagi habis dah la riben tu. Tak sempat la mama dia nak tangkap gambar.



Ni sabun marine salt lulur soap. Boleh digunakan untuk muka dan seluruh badan. Bau dia pun memang mengancam. Dan mengikut description dekat web diorang, also help to sooth eczema and rashes. Selain dari tu sesuai jugak untuk kulit kering dan meratakan tona warna kulit. 
Bagus kan?


See, ada list of ingredients. Korang boleh la refer bahan-bahan yang digunakan dekat description dia ni.



Biasanya sabun homemade ni expired date dia memang 2 years from tarikh dihasilkan. Bau sabun yang aku dapat ni pun memang best. Wangi jaa satu bilik air! Plus badan pun rasa fresh ja after pakai sabun lulur ni.

Kepada yang berminat nak dapatkan sabun homemade dari Pulipola Soap ni boleh la check:

Website: Pulipola Soap




***selamat bershopping di Pulipola Soap





You Might Also Like

0 comments