Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu Dengan Formulasi Dipertingkat & Berwajah Baru

12:19 AM

Hai semua.

Kali ni kita nak cerita dulu pasal penjagaan wanita khususnya. Pernah dengar pembersih kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu tak? Actually ni memang fav pembersih Miss V kami. Sebab suka bau2 sirih dia tu. Kami kan traditional skit! Hahahha

Ni 3 rangkaian Sumber Ayu yang kami cuba.

Jom kami cerita sikit ya pasa Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu.

Sebahagian erti menjadi “dewasa” adalah mengetahui dan memahami keadaan . Serta keperluan tubuh badan. Kebersihan tubuh badan amat penting terutamanya pada kawasan intim.

Bahagia intim wanita merupakan tempat tinggal jutaan flora dan bakteria. Bakteria yang membentuk sebuah ekosistem semula jadi ini memberikan keseimbangan tahap pH serta melindungi kawasan tersebut daripada sebarang jangkitan dan ancaman bendasing. 

Bertentangan dengan kepercayaan umum, membersih kawasan intim dengan menggunakan sabun dan air akan mengganggu keseimbangan semula jadi, serta mendedahkan kita kepada risiko jangkitan.  

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU, Diformulasi Dengan Bahan Semula Jadi 


Lengkapkan rutin penjagaan peribadi dengan Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU, diformulasi dengan bahan semula jadi. Agar kawasan intim wanita sentiasa dalam keadaan sihat dan bersih serta bebas dari bakteria jahat, kegatalan dan juga bau yang kurang menyenangkan. 

KENAPA PERLU MEMILIH PEMBERSIH KEWANITAAN DAUN SIRIH SUMBER AYU


Antara rangkain Pembersih Kewanitaan Sumber Ayu.


  • Kawalan pH paling ideal pada pH3.5 agar ekosistem Miss V berada dalam keadaan baik.

  • Kaya dengan ekstrak Daun Sirih. Ianya kini dipertingkat dalam Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU bagi membekalkan perlindungan tanpa bakteria berbahaya

  • dengan wangian semula jadi yang memberikan kesegaran berpanjangan.

  • Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU wajah baru yang lebih segar. 

  • Mengekalkan bentuk botol yang diinspirasi daripada keanggunan lekuk tubuh wanita, pembersih kewanitaan ini tampil dengan rona yang lebih menarik bagi membezakan setiap varian di hiasi dengan kemasan yang lebih sofistikated.

  • Halal oleh JAKIM bagi manfaat para pengguna Muslimah.

  • Sesuai bagi semua wanita di setiap peringkat umur
  • MURAH dan JIMAT !! Rangkaian Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU berharga RM 3.60 (90ml) dan RM5.80 (200ml).
  • BANYAK PILIHAN !! Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU mempunyai (6) enam pelbagai rangkaian dan wangian yang menarik.

Dan ni antara 3 daripada 6 rangkaian yang kami dapat untuk dicuba. Selalu pakai yang floral tu je. Kali ni dapat yang lain rasa best nyaa.


Pembersih wanita Daun SirihSumber Ayu FRUITY - Aroma manis buah-buahan tropika mampu memberikan anda rasa bersih dan segar sepanjang hari.Pilihan terbaik bagi si gadis yng ceria,lincah dan sentiasa bersedia serta yakin dalam apa jua keadaan.




Pembersih Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu ORCHID - Haruman segar dari kuntuman Orkid, memberikan wangian ringan dan rasa bersih yang kekal sepanjang hari. Amat sesuai buat wanita ayu yang sentiasa mengekalkan keanggunannya dalam pelbagai cara




Pembersih Wanita Daun SirihSumber Ayu MUSK - Aroma semulajadi kasturi yang ringan yang menyuntik kesegaran optimum agar kekal segar sepanjang hari. Varian ini sesuai dengan wanita yang sentiasa ke hadapan dan meminati haruman patchouli yang terkenal dengan nuansa anggun


Pembersih Wanita Daun SirihSUMBER AYU Mawar– Wangian mawar mekar yang manis memberikan aroma yang menenangkan dan rasa bersih sepanjang hari. Pilihan bagi mereka yang berjiwa romantis 


Pembersih Wanita Daun SirihSUMBER AYU Floral– Kombinasi percikan aroma pelbagai bunga memberikan rasa segar sepanjang waktu. Ciptaan ideal bagi wanita yang sentiasa ceria dan bersahaja.



Pembersih Wanita Daun Sirih SUMBER AYU Gambir – Bauan herba yang harum serta memberikan kesegaran semula jadi. Pilihan terbaik buat wanita klasik yang sofistikated dan menghargai sentuhan alam di dalam kehidupan



Sebenarnya, kesihatan Miss V bagi seorang wanita tu sangat penting sebab dari situlah kita akan berasa selesa sepanjang hari. Bila selesa kita akan rasa boost confident tu. Yes, sebagai seorang "DIVA"..kita kena confident ok!

Kalau nak travel pun senang sebab Pembersiha Kewanitaan Daun Sirih Sumber Ayu ni ada size yang kecil jugak kan, so tak payah la nak risau bila travel tu nak angkut-angkut yang besar-besar kan. And yang paling penting, korang akan sentiasa rasa selesa ja bila gunakan Pembersih Wanita Daun Sirih Sumber Ayu ni.

Tak percaya? Korang kena cuba sendiri baru korang boleh tau dia punya best tu. Kat rumah, memang aku sentiasa buat stok Sumber Ayu ni. Harga pun reasonable sangat-sangat. Orang cakap tak cuba tak tau kan. Lagi satu nak cari pun senang, dekat farmasi-farmasi yang femes dan supermarket semua ada produk Sumber Ayu ni. 

Jangan lupa dapatkan tau😊😊😊



You Might Also Like

4 comments