Hoi takde keja ka

9:15 AM


Hoi!!! 
Dah takdak reja ka sampai nk menjual resit bodoh gini haa.

Ingat Allah ya dik, kepada penjual resit pelesu lagu ni sila lah insap ya. Tak perlu kot wat menda2 terkutuk mcam ni. Lately ni banyak betul dengar customers kencing seller. Macam-macam lah sekarang ni. Please la, dapat apa menipu orang macam ni? Seronok ka? Berkat ke hidup and aman ka hidup macam tu?

***bagi seller semua , make sure check dulu every transaction before hntaq barang ya. Sekarang ni macam-macam kan. Kita pun kena be extra careful ya.

Love from Perth
~always a traveller~




You Might Also Like

6 comments

  1. ada jgk manusia giler mcm ni ye..
    menipu je keje..
    xberkat idop..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..dlu2 kata seller ja..skrg buyer pun byk nipu gak

      Delete
  2. Sape la yg buat bisnes gini..tak baik sungguh. Bisnes resot tipu pun jadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geram sbb mcm ni pun dia berani p iklan wat bisness secara terang-terangan tu...
      Dasarrrr betul

      Delete