Pakej Berpantang Dari Kelip Kelip Spa

2:21 AM

Hai...
Ada readers kat sini yang tengah tunggu nak due tak???
Pening jauh dari rumah mak korang?anak da sekolah...mak da tua da tak mampu nal jaga korang berpantang???
Banyak kawan-kawan aku yang rata-rata berpantang sendiri sebab ada masalah-masalah yang aku nyatakan kat atas. Mak oii takutnya nak berpantang sendiri. Ai is tak boleh bayangkan sebab masa berpantang yang lepas memang mama yang jagakan, memang balik berpantang kat Jitra ja. Ada hari yang suami ada, diq yang akan handle anak, mandikan anak. Sebab tu Adriana tu lepas pantang baru aku start mandikan sendiri. Eeeiii takut nak pegang n mandikan baby tecik2 moleh ni.

Tapi sekarang kan dah modern you olls macam-macam servis orang da buat. Terbaru, Kelip Kelip Spa bukan saja buat servis mobile spa ke rumah tapi turut menyediakan pakej untuk ibu-ibu berpantang. Hampa-hampa yang sekitar Kulim, Seberang Perai dan Penang Island boleh la tersenyum riang gumbiraaa. Pakej-pakej ni hampa pilih la yang sesuai dengan keadaan dan bajet hampa ya.


Antara pakej-pakej yang ditawarkan di Kelip Kelip Spa untuk pakej berpantang hampa boleh check kat bawah ni ya.

Full package untuk ibu dan anak (baby) siap pakej basuh baju baby, masak 3 kali lagi oii.

Ni pulak pakej untuk Si Ibu saja.

Harga yang ditawarkan oleh Kelip Kelip Spa
Harga ni da included Fuel charges untuk yang sekitar KULIM, SEBERANG JAYA/ PERAI DAN PENANG (ISLAND) ya. Tempat lain ada fuel charges, harga tokey kata bolehhh bincangggg.

Dan yang paling BESTTTTT sebab bila korang amik yang FULL PACKAGE IBU DAN BABY TU...
Korang akan dapat:
Perghhhh BEST KANNNNN!!!
Kalau hampa nak tau, satu2 freegift yang dapat kat atas tu kalau p SPA da berapa hingget dah tuuu. Memang berbaloi betul tau kalau dapat FREEGIFT mcm ni.

Selain dari pakej berpantang, KELIP KELIP SPA ada juga buat mobile spa. Alaaa yang servis spa ke rumah tu. Hampa boleh panggil depa untuk mai ke rumah hampa and wat facial ka massage ka apa ka kat rumah hampa.

Antara pakej-pakej yang ditawarkan oleh Kelip Kelip Spa.

So amcam?menarik tertarik kau memang da bomb kan. So apa lagi... boleh cepat2 LIKE PAGE KELIP KELIP SPA untuk update tentang pakej terbaru dari depa

Fb page: KELIP KELIP SPA

Nombor Telefon : 0192933070

Hampa yang nak try servis Kelip Kelip Spa ni jangan lupa petik nama aku 3x...ALIA ALIA ALIA...kot2 tokey dia nak bagi FREEGIFT ka kat hampa kaaa...mana tauuuu.

***oh ya..tokey pesan..nk booking utk confinement tu kena booking sebulan awal tau...jgn tunggu lama2 tauuuu....nnt depa bz jenuh


You Might Also Like

7 comments

  1. Replies
    1. Hahahha...
      Nnt depa petik nama aku camna tokeyyy???

      Delete
  2. fuh...siap masak n bsuh baju baby...

    ReplyDelete
  3. tudiaaa haih.. tapi comel nama spa dia.. kelip2.. ehhe..

    ReplyDelete
  4. Bet tu..nanti waktu berpantang pon rasa sekejap jer..kelip2 mata dah habis pantang..pastu segak dah..slmt berpantang Alia

    ReplyDelete