My baby is not a baby anymore

8:21 AM

***This is an emotionally post.

Adriana Arissa is my first addiction. Adriana Arissa means nisbah kekuatan for both of her parents, which means she had both of our strength. I'm the one came out with the idea of her name.

Anak yang sangat special thru my up and down. She's been with me when no one see my cry but she did. I remember those day I was so damn tired with work and accidentally cried in front of her. By that time she was not yet setahun. When she sees me cry, dia pun menangis sekali. Eventho I know she doesn't know what d heck is going on with her mama.... sayang sangat-sangat anak mama sorang ni.

Anak kesayangan mama sampai bila-bila. No one will take your place as my favourite num one.

This was the first time Adriana was admitted to the hospital. I cried my heart out everytime dia sakit! Mak mana sanggup tengok anak dia sakit wei...

Kiri tu memang gambar Adriana keluar fresh from the oven. Kanan tu bila da besar and makin banyak akal dia. Sayang sangat kat anak mama ni. Cepatnya dia membesar. And tak lama lagi bak jadi big sis dah. Nampak gaya macam caring sangat pasal adik dia. Bila p scan dia la yang paling beria-ria nak tengok adik dia. Siap adik dia lambai-lambai lagi kat dia. Pastu dia cakap eh mama..tu tangan adik! Clever girl!
Harap-harap penerimaan Adriana nak dapat adik tu ok la nanti.
Harap-harap sentiasa boleh sweet n caring dengan adik dia macam gambar belah kiri tu tapi mama tau Kak Nena mmg suka nyakat2...jangan penyet2 hidung adik pulak ya kak nena.
Apapun mama nak Kak Nena tau, mama sayang sangat2 kat Kak Nena. Tak mungkin ada pengganti pun untuk tempat Kak Nena. Semoga Kak Nena jadi kakak dan anak yang solehah ya. Sayang anak-anak mama semua.

Adoihhh...
Sapa potong bawang malam-malam niiii


You Might Also Like

3 comments

  1. alololo.. baby nak jadi kakak daaa.. hehe =)

    ReplyDelete
  2. anena pic atas macam boy..hehehe..pasni jd kakak anena dah lerr..ngasuh adik baik2 yer

    ReplyDelete