Lampin Pakai Buang apa yang terbaik untuk anak anda?

7:48 AM

Bila jadi mak-mak ni selalu akan pening nak bagi anak minum susu apa la, makan apa la, pakai diapers/ pampers apa la kan?
Yeah welcome to MOTHERHOOD gitewww haa. Lumrah kot bila jadi mak2 ni kita nak bagi yang terbaik untuk anak kita. Ya lah kan, benda-benda yang sebut tadi tu bukan sebarangan ja boleh bagi lagu tu ja kan....satg kena pikiaq macam-macam jugak sebelum nak bagi apa-apa tu.

Sebab tu dalam pemilihan disposable diapers atau lampin pakai buang ni, kualiti juga memainkan peranan yang sangat penting. Satu yang paling penting untuk aku, mesti la keserasian lampin tu sendiri dengan anak aku. Maksudnya, NO RASHES at all bila da pakai lama-lama pun. Ya la, mungkin serasi kat anak hang, tapi tak serasi kat anak aku kan. Kedua, daya tahan diapers tu sendiri. Means dalam konteks, haa konteks kaaauuuu...kauuu hadeee? Ok2 maksud aku kat sini, berapa lama diapers/ lampin pakai buang tu tahan.Maksud tahan tu tak bocor la sayam-sayam ku. Bukan apa kan, kalau setakat 2 3 jam pakai da melorot pampers anak aku, tak pun dah lencun habis tu tak ke tension mama dia ni? Sebab tu la pentingnya daya ketahanan sesuatu lampin pakai buang tu kan.


And lately ni jugak la perasan Adriana selalu ja naik rashes especially bila lambt skit basuh poo poo ke bila pakai satu jenama yang femes amos ni. Bila jadi macam tu mula lah mama dia nak stress. Dah pulak tu cepat betoi la diapers dia melorot lately ni. Sat ja da berat n penuh. Ehhh geram kita wak! So hari tu ada la give a try to Mamy Poko, memang pejam mata jugak la beli pack kecik tu yang pants tu. Alhamdulillah dah tak naik rashes tu dah and daya serapan pun bagus and paling penting mak suka pants dia tu.


Harga memang pejam mata la membelinya. Tapi orang kata alah membeli menang memakai gitu haa. Kualiti memang bagus. No wonder harga dia pun memang boleh tahan.


TAPIIIIII....

hampa-hampa tak perlu risau lagi dah, sebabnya LAZADA akan buat LAZADA BIG BABY FAIR yang mana menawarkan diskaun untuk barangan baby sehingga 80% .

TARIKH BABY FAIR : BERMULA 27 JULAI HINGGA 31 JULAI 2016 ( 5 HARI SAHAJA)

Kod Baucer : 20LAP20 untuk pelanggan baru (20% OFF)

So apa lagi korang, jangan lupa tau dapat gaji ni terus p usha LAZADA BIG BABY FAIR naaa. Rugi woo kalau tak grab time-time cenggini haa.




You Might Also Like

7 comments

  1. wah..masih sempat ni kalau nak order..tq Alia bgtau

    ReplyDelete
  2. kami pon dh target dh nk beli apa

    ReplyDelete
  3. penah sekali beli mamypoko
    mmg terbaik
    tp tulah pinjam mata nak beli hahaha
    mujur lazada wat sales kan

    ReplyDelete