My 5 minutes make up look

7:24 AM

Hari ni weekend..as usual memang takkan lekat kat rumah. Tapi nak make up beria-ria pulak, i'm not in d mood. Pregnancy syndrome perhaps, jadi malas nak make up tapi serius confident level tak tinggi to go out with naked face!
Oh my. One thing i can't skip my moisturiser , primer, foundation, blusher and lipstick!
Seriously , memang sekarang ni just a simple look saja. No shading, no strobbing or whatever.

Simple make up. Just groom skit eyebrows tu. Put moisturiser, primer and my fav foundation Rosetyara Glow Foundation. Then ratakan seluruh muka guna oval brush. Oh jangan tak tau. Ni just guna dua dot Rosetyara Glow Foundation ja tau dah boleh cover satu muka! Blusher pulak from Nars Orgasm and matte lipstick from Covo.

Serious memang 5 minutes ja la. No shading at all sebab pemalas gila. Okla janji muka tu ada la tepek2 skit. Kang orang nampak muka mak buyung ni pucat ja kan.

So korang pulak suka pakai make up macam mana ya???

You Might Also Like

0 comments