Instant Shawl Cantik dari ZT Zeal Closet

3:08 AM

Hai korang..
sedar tak sedar hari ni dah masuk 19 Ramadhan. Yes Syawal just around the corner?
how's the preparation? Mine? Still waiting for few items to reach my door steps. Zaman Click2 la kata kan. Forget the hussle nak merentas jammed bulan puasa ni, nk haus n lapoooorr tengah puasa lagi2 tengah preknan ni. Memang tak la! So apa kita buat, cuci mata kat Facebook, Instagram & any on9 website...bila berkenan kita proceed the NEXTTTTT STEP! senang kan...

korang tau tak style shawl yg berjurai-jurai kat tepi muka tu...
alaaaa yang macam ni tu....

Sebenarnya kan suka sangat-sangat dengan stail gini tapi seriously skill melilit aku dah hilang....dah tu asyik pakai instant shawl ja, so shawl panjang lilit tu agak dah lupa n ke laut la bila nak melilitnya. Tapi serius nak sangat pakai yg berjurai-jurai tepi muka ni.

Tapi kan bila terpandang ja shawl style kat atas, rupa-rupanya INSTANT SHAWL!!! La, mati-mati mak hingat long shawl tu kan tapi lilit. Tengok-tengok lagi haihh terus jatuh cinta sebab kaler maler dia pun mok cun sangat-sangat. Kat mana aku usha instant shawl lawa ni, kalau nak tau instant shawl lawa ni dari ZT ZEAL CLOSET. Instant shawl dia serius lawa-lawa bejurai-jurai gitu.

Lawa kan kaler-kaler dia.

Bukan plain saja ada ya anak-anak dan mak-mak yang vogue sekalian, corak2 pun hadoooo.
Lawa-lawa pulak tu. I is rambang mata. Cantiknya ZT ZEAL Closet punya isntant shawl ni.


Mula-mula masa instant shawl ni sampai, aku agak tak reti di situ nak pakai macam mana. Nak pusing lagu mana. Eh rupa-rupanya macam ni saja. Serelum pusing-pusing skit dah siap. Boleh adjust kelabuhan dia (yang ni bonus point untuk aku..sebab aku memang nak tudung yang boleh cover apa yang boleh cover kan). Thank you ZT ZEAL Closet sebab wat shawl yang patuh syariah gitewww.

Sukanyaaa bila pakai shawl ni. First time pakai instant shawl jurai-jurai gini. Heee mcm stailistaaa la sangatttt. Hihihi

Harga pun tak mahal, cuma RM36 jer utk satu instant shawl ni. Beli 3 cuma RM100. Berbaloi kan harga yang ditawarkan. Korang taknak grab ke 3 helai terus???

Bagi yang nak grab instant shawl dari ZT ZEAL Closet ni boleh la cepat-cepat berbiat demikian ya.
Apa pun korang boleh check ZT ZEAL Closet dekat sini:

Fb page : ZT ZEAL Closet
Instagram : ZT_ZEALCLOSET

Whatsapp : 0169969304



You Might Also Like

8 comments

  1. tudung raya blom beli lagi..nak terai juntai2 gni ler..kaler dia pon soft jer...cute

    ReplyDelete
  2. k.el pun suka skrg pakai tudung juntai2 ni
    tp kalau instant k.el x suka sgt sbb xleh nak bentuk..n xsesuai tuk muka k.el
    k.el lebih suka lilit sendiri so boleh adjust mana yg x ok
    tp mmg suwit sgt uols pakai gini..ni blum make up lagi sure kebabomm raya uols

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xreti pakai yg juntai2 ni kalau kena lilit sdri. Yg instant ni reti lah...hihi

      Delete