I'm in love with Pandora Rosegold Ring

11:36 AM

Bling bling bling...

Currently obesses with Pandora Rosegold ring!
Lawa mak aih. Harga pun lagi la lawo.

Satu set kata kau. Haaa amik. Kalau aku kayaaaaa...aku terus beli syarikat Pandora oi oi!

Bow ring ni paling faveret la haiiii...
Mampu beli yg pandora silver bow tu ja lah dulu. Mana tau nanti duit terlebih skit nak beli yang ni pulak ke. Retail price kat Malaysia RM1999. hell yeahhh. Kena survey rega kt Oz berapa pulak.

Kenapakah ekauuu lawooo sangat ehh janggg...
Dan kenapa ekau mahei bebonar...

Orang cakap tak berbaloi beli Pandora. Well bagi aku kalau sapa yang tau macam mana workmanship Pandora will never dare to say that. Sebab dia sangat beautiful n handmade / man craft. Gila kau. Teliti nak mampuih haa. Tapi well setiap orang preference masing-masing adalah tak sama. Well aku memang pengumpul Pandora , silver sterling 925, gold bar n barang kemas and soon will start my own collection of Rosegold. Afterall, akhir zaman ni besi-besi logam-logam mak nenek ni sangat berharga oi oi. Sebab tu la orang yang kaya bukan orang yang banyak duit tapi banyak simpanan emas dan peraknya.

Hai la rosegold...bilakah engkau akn menjadi milikku???

You Might Also Like

5 comments

  1. cantik !!! ingatkan emas tadi.. baru nak sarungkan di jari... kenan at first tengok.. tapi, tak dak collection Pandora..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni rosegold...n mmg kategori gold pun zaf.
      Gold ada mcm2 kaler..whitegold, yellow gold green gold rose gold

      Delete
  2. Replies
    1. Tabung nak bawak ke tmpat lain dulu. Xpa tgk ada rezeki ada lah nnt

      Delete