High quality long shawl from Fa.B.ulous Hijab

1:56 AM

Sedar tak sedar dah masuk 15 Ramadhan. Fuh cepatnya masa berlalu kan. Rasa cepat sangat. Lagu raya pun da start berkumandang di corong-corong radio. Fuhhhh. Sabar ja lah.

Preparation nak raya korang macam mana?
Baju, kasut , handbang , shawl semua dah beli ke? Aku pun ada lagi benda-benda kecik-kecik yang tak beli lagi. Dahulukan anak dulu la kekdahnya. Tapi serius makin lama mencari makin serabut kadang-kadang tu.

Tapi bila ja terjumpa saja Fa.B.ulous Hijab ni terus rasa jatuh cinta dengan koleksi long shawl dia. Banyaknya kaler cun-cun. #matilamaknakoi .

Shawl yang cantik ni memang cukup panjang untuk korang yang mementingkan keselesaan (cover dada uolls) , 2.0m x 0.8m tau ukuran dia. Lilit jangan tak lilit la jawabnya.
Material kain pun selesa ya, shawl ni diperbuat daripada high quality heavy chiffon tau. And tak payah susah2 nak iron bagai (ni memang bonus point utk orang yang nak cepat kan)

Harga pun serendah RM35, BELI 3 CUMA RM100. Dan paling best tu POSTAGE FREE. Wewit dah la kaler semua lawa2. Mak is rambang mata nak oi.

Cantik ja owner dia melaram dengan long shawl dari Fa.B.ulous Hijab ni.


Untuk usha-usha dengan lebih details kaler2 yang available boleh la ke Facebook page Fa.B.ulous Hijab dan instagram account Fa.B.ulous Hijab


Fb page: https://m.facebook.com/Fa.B.ulousHijab88/

Instagram : www.instagram.com/fa.b.ulous_hijab


ATAU

WHATSAPP

FATIN: 0175777144


You Might Also Like

4 comments

  1. igtkan alia yang model tu hihi
    tp cantik lah shawl2 dr fabolous ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwa..huwaa...
      kalau lah i selim n gorjes gituuu

      Delete
  2. tahun ni rayo memang nak pakai shawl..tunggu

    ReplyDelete