My favourite

7:33 PM

Salam and hi korang.

Tengah Thursday Blues ka?
Haippp jangan jangan. Tau la kelmarin duk melingkaq kat umah ja kan. Mau kena ujan pulak bini prepare nasik lemak.lagi sedap duk melingkaq ataih katil kan. Hihi.

Da breakfast ka?
Mak jem hari ni beli nasi lemak ja. Malas nak prepare bfast. Lagipun shuben nak kena p cabut undi hari ni. Kalau dapat rejekiiii la kannn.

Hari ni cerita current favourit mak jem.

Untuk perfume.




Ni dalam banyak-banyak perfume , yang ni memang sangat mak jem suka. Suka sebab bau dia takdak la macam mak2 datin apa ke benda ka. Bau dia just nice. Memang mak jem suka sangat-sangat. Shuben kita pun kata perfume kita ni wangiii aummmmmm. Ehhh




Ni pulak favourite mak jem untuk tempek kat muka. Kira water miracle essence ni sesuai gak la ngan mak jem. Ni tak sabaq nak guna yang angah bagi beli dari Japan hari tu. Botol ke 3 kot kalau tak silap haku. Selalu apply pagi and malam sebelum tidoq. In between akan pakai hada labo. Pun fav mak jem jugak!




So far ni favourite mak jem utk foundation. Light texture. Tak rasa cakey pun. Sesuai ngan muka mak jem yang combination ni. Oily dekat T zone ni. Memang best. Suka sangat. Full coverage tahan 16 hours as claimed. Tapi memang tahan lama pun. Tapi nak tahan lama kena la apply primer ya noks!





Ni pulak fav body scrub mak jem. Memang best la. Rasa macam kat dalam biji kopi dan teh pulak aka Coffee Beans and Tea . Seriously kalau yang suka kopi kopi tu kena try ni. Boleh purchase kat Kathyshomemadesoap ni. Sekarang pun tengah ada promotion! Cepat la grab korang rugi woi tak grab!

Ok tu ja. Nak ilangkan boring-boring kan. Esok dah jumaat. Lusa sabtu hari berlibur bersama suami dan anak tersayang!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

8 comments

  1. pernah jugak pakai SK II..tapi tak sesuai ngn kulit muka kot..pakai 3 botol jugak la.. tapi kesan tak dak so stop terus..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee ya ka kak farah..so far alia suka sbb rsa xyah nak tempek mcm2 sangat...
      Kalau dak ka fuhhhh cream tu la..cream ni laa...maciam2 sangat...

      Delete
  2. wah...SK II...kita ni x rajin belek2 muka.hrp apa yg ada je la T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zai...hat tu pun en suami n kakak yg bagi...
      Tp muka zai xdak masalah jerawat ok la...
      Ni muka sebulan sekali time tu ka mustiii la berbenjoi sana berbenjoi sni..
      Stress kdg2 tgk muka sdri

      Delete
  3. syok tengok alat peribadi alia tu hihihj

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee..tq2...
      Seronok share apa yg best n apa yg xbest

      Delete