Hai korang korang....

10:23 AM

Hai korang-korang yang rajin singgah-singgah ke sini dan tinggalkan footprints korang kt sini (komen la teww)

Starting this month, one lucky commenter yg paling banyak komen akan diberikan mystery gift dari hakak.



Sebagai penghargaan untuk korang-korang yang baik hati kan.
Hadiah tu of coz la mystery gitchuu. (Menyampak pulak aku type bahasa ponen ni . Ehhhhh)

Ok lah korang.
Esok sabtu apa plan?

Mak jem plan nak p merembat lagi satu shawl naelofar kat 1st Avenue sana. Hubsie da berjanji kes dia balik lambat perabih reja kat opis, maka dia kena denda belanja mak jem satu lagi shawl cik lopa kitewww. Panggggg sedas kerana menggunakan bahasa pondan!

Ok lah.
Mak jem nak tidoq ni.
Ngantuk gila aih.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

11 comments

  1. bahlik keje lambat je kena denda macam ni.. lama2 bankrupt.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa baru hg tau Phais.. tu pun dia ada ati nak madu Kak Aliaaa oi ahaha..

      Delete
    2. Tu la..mana leh bg chance...dr duk p perabih kt org lain..baik bini tolong perabihkan

      Delete
    3. siap sedia la Pha Is nti kena denda cmni gak...hahahaha

      Delete
  2. hahaha.. balik kerja lambat, kena denda ea..??

    denda dia shawl lopak pulak tu.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala ja zaf...
      Hahahha...
      Baru lopa..klau free dada...
      Lagi garu pala dia

      Delete
  3. iols pakai bawal rm5 je kak.. yang tu la lenjan smpai lunyai ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akk pkai lopak ni jln2 ja..klau kt rumah n p pos brg customers...lebih selesa pkai cik juma...senang xpyah iron...
      Konsep tak payah iron tu penting

      Delete
  4. ekin tudung sejak kahwin xde beli pun banyak dapat Dari join GA dekat 8 helai gak

    ReplyDelete