Mintak kaki

7:34 AM




Poyo kan laki ni bajet nak psychological suffering bagai...traumatized habis la kata nya....
Abih kau tu hensem gila macam tahap jhonny depp ngn brad pitt ker?diorg pun relax ja bini kuruih kering mcm papan pun apadehell....

Ehhh emo pulak aku....
Ni serius kes kawen sbb minah tu cantik ja kan....
Esok2 kalau dah tak lawa...
Kau bagi alasan sebab bini kau dah tak lawa...masam...dsb.....

Abih kalau makin tua takkan makin tegang bab kulit dia?harus la kena repair skit2....kau belanja la bini kau collagen ka...wat treatment lat New York Skin ...ka Marie France Bodyline ka jadah ka....

Tapi ni asal dah tak lawa...masam...gemuk...kau bagi alasan kau nak traumatized dia bukan perempuan yg kau kawen 15 tahun lalu....apa jadah wei?

Cuba kau 2 bulan sekali kau heret bini kau masuk Parkson belanja dia perfume Armani ka Coach ka Chanel ka dan segala mak nenek tu...kompem2 la bini kau automatik ter boost nak melawa dan mewangi kat depan hang.....ehhhhh.....

Part make up pulak.....
Lelaki ni selalu acah2 tak suka bini make up tebal2 kata nya..sama gak laki aku ni haaa....skit2 jom keluaq...
Bila aku make up skit..muka cembeng nak mntak lempang2 manja gitu....
Bini tu make up sebab tau awk tu sebenaqnya suka nau tengok pompuan2 kat luaq hat pkai lagi tebai mak nenek make up dia. lumrah lelaki kan,mata memang susah nak kawai!jahit mata baru ada akai.....
Tipu la kata lelaki tu tak tertarik dengan perempuan yang pandai make up...muka bersih dan cantik,pastu tu tergedik2 pulak.lumrah beb!

So kaum lelaki, tak payah nak traumatized la sangat kan. Cara korang ni kadang-kadang macam saja ja mintak kaki dari kak long kak long kawasan.

Ok lah.

Chow....

Sesi membebel tamat....

Hidung duk serot seret serot seret...

Macam mana nak p event sabtu ni?

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

9 comments

  1. singgah sini alia..#bloggerutara

    ada juga lelaki mcm ni. terima jelah pasangan tu

    ReplyDelete
  2. laki tu nak glamer lebih laa tu..takkan xleh beza cantik sebab make up @ natural beauty

    ReplyDelete
  3. macam ni pun ada ke? macam2 hal laa..

    ReplyDelete
  4. perasan tak, yang lelaki ni nak perempaun serba perfect dan seolah-olah nakkan penampilan rupa dan body yang selari dengan napsu dia..
    macam la mereka tu perfect jgk untuk perempuan.

    bengang sangat kalau isu macam ni. pastu hari kecoh pasal suami takkan sentuh isteri yang berbulu roma banyak kat tubuh.. ishhhh..kang hancur keyboard ni saya tekan..huhuhu

    ReplyDelete
  5. over gila lelki mcm ni..nk yg prfct..cntik..sedangkn apalh yg ada pda rupa..

    ReplyDelete
  6. marahnya kak alia.. jgn smpai ganggu gugat emosi tu.. hehehe..

    tp tak nafi penangan make up..:)

    ReplyDelete
  7. Assalam alia,
    ooohooiiiii
    haaaa haaaaa taaakkk taaauuu
    alia maraaaahhh
    lariiiikkkk
    he3

    ReplyDelete
  8. Hahaha....
    Merepek kan....
    Dah tu tak pernah ka tengok pompuan tu tanpa make up..padan lah...nak sangat kan yg lawa2 bertempek bagai

    ReplyDelete
  9. hahaha memang pun tak patut.. sumpah suka kat pmpuan tu sebab lawa..
    padan muka =P tapi kesian perempuan tu.. lepas ni mesti dia yg trauma..

    ReplyDelete