Mama post birthday celebration at Tony Romas Midvalley

8:42 AM

Rabu lepas masa still kat KL lepas hantar angah kat Kelana Jaya utk p Mekah tu.
Esoknya pulak adik smpai dari Jeddah.

So ada budak tu open table sempena promotion dia n sempena bday mama.

Mana lagi yang dekat dengan Seputeh kan mesti la MidValley&The Garden.tuan inginiaa kita dari Jeddah nak belanja Tony Romas, kitaorang on je lah.



Sementara nak tunggu dish sampai jenuh nak calm kan 2 org kenits ni. Nasib sorg kenit lagi kena tinggai kt rumah bs. Macam nk pecah TR ni dengaq sora depa 2 ja.


Jom kita jenguk dish yang diorder



Prawn apa ntah.
Sedap wajib try. Tapi kalau nak wat sendiri ni senang ja.



Ni my husband punya.
Malam sebelum tu kitaorang dah belasah kt William Corner dah. So tak la excited sangat nak makan steak bagai kot.



Ni maktok punya. Wah ribs gitewww



Closed up skit



Ni pulak aku punya. Ikan cod lemon apa ntah. Ok la. Not bad. Dah jemu makan salmon. Try la cod pulak. Selalu tengok cod kt jusco mahai gila kot. Itu yang try tu.



Ni konon-konon order untuk Adriana. Tapi letak bagi Adriana makan dalam pinggan kecik ja. Yang lebih kitaorang yang belasah. Hahahaha



Suprised from TR.







We love u mama!!!

Missin in this picture, Angah and Adni.

Overall rate for Tony Romas:
4/5
Boleh la. Burger dia husband aku order medium pun nampak macam well done. Tekak kitaorang 2 ni makam steak tak boleh nak well done well done sangat.
Yang lain ok la.
Diorang tak banyak main dengan gravy macam kat TGIF. macam TGIF memang menang kat gravy dia yang sedap tu and dia punya daging tu betul-betul ikut macam kita nak. Mintak medium dapat medium. Mintak medium rare dapatla medium rare. Tak pernah la menghampakan.

Ok lah.

Sekian review untuk kali ni.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

7 comments

  1. wahhh huntung dpt rasa TR ni
    el pun tingin gak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. El mana tau nnt2 bukak kat penang ka kan
      Tp klau steak alia mmg prefer TGIF lg la...lg2 yg kt QB tu

      Delete
  2. Best makan kat TR ni..berbaloi dengan harga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okla..not bad hrga dia..mmg best gak la..suka yg prawn tu..sedap...
      Steak dia boleh la

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Assalam alia,
    alaaaahaaiiii tony
    ghinduuuuuuuuuuuu
    sekian

    ReplyDelete