Kid's bedroom inspiration

9:41 AM

Nak pinned kt blog sat
Senang nak wat reference.

In Sha Allah tahun depan klau Adriana da ready nak train dia tdoq kt bilik dia sendiri.mana tau kot2 dia nak dapat adik ka hikhik.























Cun tak?


Harap2 cepatlah Ikea Penang bukak...
Senang nak apply konsep Scandinavian kt umah ni.

Sekarang ni boleh reload skit2 la barang-barang ikea pesan kt personal shopper takpun time trun KL wajibun aku kena jejak kaki kt Ikea.kalau tak rasa tak lengkap oiii.
Terapi sangat-sangat tau.
Sambil jalan sambil berangan setiap pelusuk rumah aku tu berkonsepkan scandinavian.
Hahahaha

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

9 comments

  1. aloloo kalau gini bkn takat budak2 je suka, dah tua ni pon nk gak menempek..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan...nnt mak ayah pun lepak sama dlm tu...
      Tp akak mmg suka hias2 gini

      Delete
  2. comel2nya.. huntong le budak2 skrang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi tu la kan....xpa la...sediakan environment yg best dlm rumah..sbb kt luar rumah environment da xmcm zmn kita dulu2 dah

      Delete
  3. Assalam alia,
    kaaannnn
    cepatla bukak kan3

    ReplyDelete
  4. comey...rumah kecik patut buat ni

    ReplyDelete
  5. Comelnya bilik bestnya kalau dapat tido.ni

    ReplyDelete